ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ: Θα ξεκινήσει κατ’οίκον παράδοση δεμάτων

ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ: Θα ξεκινήσει κατ’οίκον παράδοση δεμάτων

Από την Τρίτη, 31 Μαρτίου, οι Ταχυδρομικοί διανομείς θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την κατ’ οίκον παράδοση όσο το δυνατόν περισσότερων απλών μικροδεμάτων, ανεξαρτήτως μεγέθους, σύμφωνα με ανακοίνωση των Κυπριακών Ταχυδρομείων.

Η προσπάθεια γίνεται για να περιοριστεί στον μέγιστο δυνατό βαθμό η διακίνηση των πολιτών, η μετάβαση στα Ταχυδρομικά Γραφεία και η αναμονή εκεί για να γίνει το «μένω σπίτι» κάτι περισσότερο από ένα σύνθημα, αναφέρει η ανακοίνωση.

Η διανομή θα γίνεται μεταξύ των ωρών 8 π.μ. – 1 μ.μ., από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή.

Τα αντικείμενα θα τοποθετούνται εντός του οικιακού γραμματοκιβωτίου αν είναι κατάλληλο, ή εκτός γραμματοκιβωτίου, σε παραπλήσιο και όσο το δυνατόν ασφαλισμένο χώρο. Δεν θα παραδίδονται αντικείμενα των οποίων οι δικαιούχοι διαμένουν σε πολυκατοικίες, στις οποίες δεν υπάρχει προσβάσιμο, κατάλληλο γραμματοκιβώτιο.

Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία παρακαλούν τους πολίτες όπως ελέγχουν τακτικά τον εξωτερικό χώρο της οικίας τους για να παραλάβουν με ασφάλεια το αντικείμενό τους.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πότε έρχεται Κύπρο η Ολγκίν - «Κλείδωσαν» οι συναντήσεις με ΠτΔ και Έρχιουρμαν

Πότε έρχεται Κύπρο η Ολγκίν - «Κλείδωσαν» οι συναντήσεις με ΠτΔ και Έρχιουρμαν

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο την επόμενη εβδομάδα και θα έχει συναντήσεις με τους δύο ηγέτες την Τρίτη, 27 Ιανουαρίου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος των ΗΕ στην Κύπρο, Αλίμ Σιντίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE