ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Η κατάσταση του 30χρονου που τυλίχθηκε στις φλόγες

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Η κατάσταση του 30χρονου που τυλίχθηκε στις φλόγες

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο 30χρονος που υπέστη εγκαύματα το βράδυ της Παρασκευής (27/03) στο Καϊμακλί της Λευκωσίας.

Αυτή αναφέρει για την ώρα η επίσημη ενημέρωση από πλευράς Αστυνομίας. Όπως είχαμε γράψει την Παρασκευή (27/03), ο άνδρας είχε τυλιχτεί στις φλόγες όταν προσπάθησε να ανάψει ξυλόσομπα σε οικία όπου διέμενα με τα παιδιά του και τη μητέρα του.

Η τελευταία φέρεται να έριξε πάνω του νερό όταν διαπίστωσε το τραγικό γεγονός. Την υπόθεση διερευνούν μέλη του αστυνομικού σταθμού Ομορφίτας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιστρέφει η Ολγκίν στην Κύπρο- Την ερχόμενη Δευτέρα, η συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Επιστρέφει η Ολγκίν στην Κύπρο- Την ερχόμενη Δευτέρα, η συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Μετά από ένα διάστημα επαφών στις εγγυήτριες χώρες, με τελευταίο προορισμό τις Βρυξέλλες, η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την πολυμερή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE