ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Η κατάσταση του 30χρονου που τυλίχθηκε στις φλόγες

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Η κατάσταση του 30χρονου που τυλίχθηκε στις φλόγες

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο 30χρονος που υπέστη εγκαύματα το βράδυ της Παρασκευής (27/03) στο Καϊμακλί της Λευκωσίας.

Αυτή αναφέρει για την ώρα η επίσημη ενημέρωση από πλευράς Αστυνομίας. Όπως είχαμε γράψει την Παρασκευή (27/03), ο άνδρας είχε τυλιχτεί στις φλόγες όταν προσπάθησε να ανάψει ξυλόσομπα σε οικία όπου διέμενα με τα παιδιά του και τη μητέρα του.

Η τελευταία φέρεται να έριξε πάνω του νερό όταν διαπίστωσε το τραγικό γεγονός. Την υπόθεση διερευνούν μέλη του αστυνομικού σταθμού Ομορφίτας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συγκαλεί το Εθνικό Συμβούλιο - Επαφές στην Αθήνα πριν την επίσκεψη Γκουτέρες

ΠτΔ: Συγκαλεί το Εθνικό Συμβούλιο - Επαφές στην Αθήνα πριν την επίσκεψη Γκουτέρες

Συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί στις 10.00 την Παρασκευή υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, για ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών και συζήτηση ενόψει της επίσκεψης στην Κύπρο του Γενικού Γραμματέα των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE