ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Η κατάσταση του 30χρονου που τυλίχθηκε στις φλόγες

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Η κατάσταση του 30χρονου που τυλίχθηκε στις φλόγες

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο 30χρονος που υπέστη εγκαύματα το βράδυ της Παρασκευής (27/03) στο Καϊμακλί της Λευκωσίας.

Αυτή αναφέρει για την ώρα η επίσημη ενημέρωση από πλευράς Αστυνομίας. Όπως είχαμε γράψει την Παρασκευή (27/03), ο άνδρας είχε τυλιχτεί στις φλόγες όταν προσπάθησε να ανάψει ξυλόσομπα σε οικία όπου διέμενα με τα παιδιά του και τη μητέρα του.

Η τελευταία φέρεται να έριξε πάνω του νερό όταν διαπίστωσε το τραγικό γεγονός. Την υπόθεση διερευνούν μέλη του αστυνομικού σταθμού Ομορφίτας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE