Τηλεφωνική επικοινωνία ΥΠΕΞ Κύπρου-ΗΒ για τους υπηκόους των δυο χωρών εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού

Τηλεφωνική επικοινωνία ΥΠΕΞ Κύπρου-ΗΒ για τους υπηκόους των δυο χωρών εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Βρετανό ομόλογό του, Ντομινίκ Ράαμπ, είχε το Σάββατο (28/03), το βράδυ ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης.

H συζητήση αφορούσε τις εξελίξεις όπως διαμορφώνονται σε σχέση με την πανδημία του κορωνοϊού, με έμφαση στα θέματα που αφορούν τους Κύπριους που βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασίλειο και τους Βρετανούς υπηκόους που βρίσκονται στην Κύπρο.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, οι δυο Υπουργοί συμφώνησαν να βρίσκονται σε συνεχή επαφή για οποιαδήποτε θέματα προκύπτουν σε σχέση με τους Βρετανούς που βρίσκονται στην Κύπρο και τους Κύπριους που εργάζονται, σπουδάζουν ή διαμένουν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE