Η Μαρία Σολωμού μάς εκπλήσσει εν μέσω κορωνοϊού με νέο σίριαλ – VIDEO

Η Μαρία Σολωμού μάς εκπλήσσει εν μέσω κορωνοϊού με νέο σίριαλ – VIDEO

Η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε, στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου πως σύντομα λόγω… κορωνοϊού και της ευρύτερης καραντίνας θα την δούμε να πρωταγωνιστεί σε νέο διαδικτυακό σίριαλ.

“Μέσα σε όλο αυτό που ζούμε, χτυπάει ένα τηλέφωνο, με παίρνει ο Γιώργος Φειδάς και μου λέει, “ρε συ Μαρία σκέφτηκα να κάνουμε ένα σίριαλ τώρα, έτσι όπως είμαστε, από τα σπίτια μας”. Τέσσερις φίλες που μιλάνε στο τηλέφωνο” ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Σολωμού.

“Είναι τέλειο! Μια παρέα τεσσάρων κοριτσιών, οι οποίες μιλάνε λίγο πριν μας πιάσει ο κορονοϊός. Είναι η Μαρία Κωνσταντάκη, η Σύλβια Δελικούρα, η Κατερίνα Θεοχάρη και εγώ. Με χαρακτήρες, γραμμένο σενάριο κανονικά και ο καθένας τραβάει τον εαυτό του. Πρέπει να σκηνοθετήσουμε μόνοι μας, να ντυθούμε μόνοι μας, να βρούμε το κάδρο μας, το φως μας, να βαφτούμε, να μάθουμε τα λόγια” πρόσθεσε σε μια χαριτωμένη έκρηξη πανικού η πρωταγωνίστρια του νέου αυτού διαδικτυακού σίριαλ.

Τέλος, όπως πρόδωσε η Μαρία Σολωμού, το σίριαλ θα ανέβει στο Youtube και στο κανάλι του Γιώργου Φειδά ενώ θα αποτελείται από μικρά δεκάλεπτα επεισόδια που θα προβάλλονται τρεις φορές την εβδομάδα.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος ενημέρωσε τη Δευτέρα τους ομολόγους του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το παράνομο «Μνημόνιο Συναντίληψης» μεταξύ της Τουρκίας και της παράνομης αποσχιστικής οντότητας στις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο αφορά την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου. Τόνισε ότι πρόκειται για κατάφορη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.