Ξεσήκωσε συζητήσεις το εξώδικο πρόστιμο αστυνομικού σε αλλοδαπή: «ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΜΑXΑΖΙ …» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ξεσήκωσε συζητήσεις το εξώδικο πρόστιμο αστυνομικού σε αλλοδαπή: «ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΜΑXΑΖΙ …» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Εύλογα ερωτήματα προκαλεί εξώδικο πρόστιμο που εξέδωσε αστυνομικός σε αλλοδαπή γυναίκα.

Η τελευταία εντοπίστηκε από το όργανο της τάξης να βρίσκεται μπροστά από βιτρίνα μαγαζιού σε κεντρική λεωφόρο της Λευκωσίας, κάνοντας παράβαση, με βάση το απαγορευτικό διάταγμα που αφορά τον περιορισμό διακίνησης.

Ίσως αυτό να μην γινόταν θέμα σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, αν ο εν λόγω αστυνομικός επέλεγε να γράψει στις λεπτομέρειες του αδικήματος ότι βρισκόταν μπροστά από βιτρίνα μαγαζιού.

Η επιλογή του, ωστόσο, ήταν να σημειώσει (αυτολεξεί): «ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΜΑΧΑΖΙ …».

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Σε ένα πολιτικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από έντονη ρευστότητα και αυξημένη καχυποψία, τα κόμματα εισέρχονται στην τελική ευθεία προς τις βουλευτικές εκλογές με εμφανή σημάδια πίεσης. Η συμπλήρωση των ψηφοδελτίων, αντί να λειτουργεί ως οργανωτικό ορόσημο, εξελίσσεται σε πεδίο πολιτικών ισορροπιών, προσωπικών στρατηγικών και δημόσιων συγκρούσεων, αποτυπώνοντας το κλίμα πόλωσης, που διαμορφώνεται όσο πλησιάζουμε στις κάλπες, της 24ης Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE