Τάσεις φυγής από Μίλικ!

Τάσεις φυγής από Μίλικ!

Το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τη Νάπολι, έναν χρόνο πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του, εξετάζει ο Αρκάντιους Μίλικ.

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τη Νάπολι ο Αρκάντιους Μίλικ στο τέλος της σεζόν.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά Μέσα, ο Πολωνός στράικερ δεν είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος στους «παρτενοπέι» και σκέφτεται μήπως αποχωρήσει όταν, και αν, ολοκληρωθεί η φετινή χρονιά.

Ο Μίλικ έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με την Νάπολι, ωστόσο την ίδια ώρα υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον για την απόκτησή του αρχικά από την Ατλέτικο Μαδρίτης και εν συνεχεία από την Μίλαν.

Πηγή: Sport-fm.gr

The post Τάσεις φυγής από Μίλικ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η νέα προσπάθεια του ΓΓ για το Κυπριακό έχει ήδη ξεκινήσει» - Το παρασκήνιο για Νεκρή Ζώνη και Αλ Σαράα

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η νέα προσπάθεια του ΓΓ για το Κυπριακό έχει ήδη ξεκινήσει» - Το παρασκήνιο για Νεκρή Ζώνη και Αλ Σαράα

Η νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό έχει ήδη ξεκινήσει από τις αρχές Μαρτίου και βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE