Τάσεις φυγής από Μίλικ!

Τάσεις φυγής από Μίλικ!

Το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τη Νάπολι, έναν χρόνο πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του, εξετάζει ο Αρκάντιους Μίλικ.

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τη Νάπολι ο Αρκάντιους Μίλικ στο τέλος της σεζόν.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά Μέσα, ο Πολωνός στράικερ δεν είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος στους «παρτενοπέι» και σκέφτεται μήπως αποχωρήσει όταν, και αν, ολοκληρωθεί η φετινή χρονιά.

Ο Μίλικ έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με την Νάπολι, ωστόσο την ίδια ώρα υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον για την απόκτησή του αρχικά από την Ατλέτικο Μαδρίτης και εν συνεχεία από την Μίλαν.

Πηγή: Sport-fm.gr

The post Τάσεις φυγής από Μίλικ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.