Έληξε η κατ’ οίκον απομόνωση του θετικού στον Covid-19 Πρίγκιπα Καρόλου

Έληξε η κατ’ οίκον απομόνωση του θετικού στον Covid-19 Πρίγκιπα Καρόλου

Η απομόνωση του 71χρονου πρωτότοκου γιου της βασίλισσας Ελισάβετ στη βασιλική κατοικία στο Μπαλμόραλ της Σκωτίας διήρκεσε επτά ημέρες, σύμφωνα με τις κυβερνητικές και ιατρικές οδηγίες στη Βρετανία.

Ο Πρίγκιπας Κάρολος εκδήλωσε ήπια συμπτώματα την προπερασμένη Κυριακή και υποβλήθηκε σε διαγνωστικό έλεγχο την περασμένη Δευτέρα.

Η 72χρονη σύζυγός του Δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα, που υποβλήθηκε σε εξέταση αλλά βρέθηκε αρνητική στον κορωνοϊό, θα παραμείνει σε απομόνωση για ακόμα επτά ημέρες, όπως ορίζουν οι ισχύουσες οδηγίες στη Βρετανία για τα μέλη νοικοκυριού προσβληθέντων ασθενών.

Εν τω μεταξύ, ο Πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, που επίσης έχει διαγνωστεί ως θετικός στον κορωνοϊό, εξακολουθεί να έχει «ήπια συμπτώματα», αλλά και να εργάζεται. Το πρωί προήδρευσε μέσω τηλεδιάσκεψης μίας ακόμα σύσκεψης της κυβερνητικής επιτροπής κατά του Covid-19.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE