Νέο διαγνωστικό τεστ για τον κορωνοϊό από το Κεντρικό Ινστιτούτο Επιδημιολογίας Ρωσίας

Νέο διαγνωστικό τεστ για τον κορωνοϊό από το Κεντρικό Ινστιτούτο Επιδημιολογίας Ρωσίας

Το Κεντρικό Ινστιτούτο Ερευνών Επιδημιολογίας της Ρωσίας Rospotrebnadzor έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικά ακριβές τεστ που εντοπίζει τον κορωνοϊό στους ανθρώπους, ανακοίνωσε η κυβερνητική υπηρεσία, στην ιστοσελίδα της, την Τρίτη (31/03).

«Η εξέταση έχει περάσει με επιτυχία τις κλινικές δοκιμές και έχει εγγραφεί για χρήση στη Ρωσική Ομοσπονδία …στις 25 Μαρτίου, 2020», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Ινστιτούτου, όπως μεταδίδει το Ταςς.

«Η νέα εξέταση πληροί όλες τις σύγχρονες προϋποθέσεις ακριβείας και εξειδίκευσης, επιτρέποντας όχι μόνο τον εντοπισμό του SARS-Cov-2, αλλά δείχνοντας και τη διαφορά που έχει από άλλους ιούς τύπου SARS-Cov και MERS-Cov», προστίθεται.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Τα τελευταία 3 χρόνια το κυπριακό νηολόγιο αυξήθηκε κατά περίπου 27%» - Μονάδα Ακτογραμμής εντός του 2027

ΠτΔ: «Τα τελευταία 3 χρόνια το κυπριακό νηολόγιο αυξήθηκε κατά περίπου 27%» - Μονάδα Ακτογραμμής εντός του 2027

Τα τελευταία τρία χρόνια, υλοποιώντας ένα πολύ συγκεκριμένο πλάνο και σχεδιασμό, «έχουμε πετύχει να αυξήσουμε το κυπριακό νηολόγιο κατά περίπου 27%, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για τη χώρα μας», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε χαιρετισμό του, το Σάββατο, στο Φεστιβάλ «ΘΑΛΑΣΣΑ 2026» που διοργάνωσαν στον Μόλο Λεμεσού ο Δήμος της πόλης και το Υφυπουργείο Ναυτιλίας, με κεντρικό μήνυμα "Ζήσε τη Θάλασσα - Γνώρισε τη Ναυτιλία". Ο Πρόεδρος επεσήμανε, παράλληλα, ότι έχουν αυξηθεί τα έσοδα του κράτους σε σχέση με την πλοιοδιαχείριση, περίπου 19%-20%.

BEST OF TOTHEMAONLINE