Υπ. Εργασίας: Στις 69.725 οι ηλεκτρονικές δηλώσεις στοιχείων τραπεζικού λογαριασμού

Υπ. Εργασίας: Στις 69.725 οι ηλεκτρονικές δηλώσεις στοιχείων τραπεζικού λογαριασμού

Στις 69.725 ανήλθαν οι ηλεκτρονικές δηλώσεις στοιχείων τραπεζικού λογαριασμού για τα ειδικά σχέδια του Υπουργείου Εργασία, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, που αφορούν τα κυβερνητικά μέτρα στήριξης για αντιμετώπιση των επιπτώσεων από τον κορωνοϊό.

Αυτά ανέφερε το βράδυ της Τρίτης (31/03), στον προσωπικό της λογαριασμό στο «Twitter» η Υπουργός Εργασίας Ζέτα Αιμιλιανίδου.
 
Επιπλέον, αναφέρει ότι έγιναν 4.353 ηλεκτρονικές αιτήσεις για το Ειδικό Επίδομα Ασθενείας, 6.180 αιτήσεις για το Ειδικό Επίδομα Φροντίδας Παιδιών και 6.153 αιτήσεις για το Ειδικό Επίδομα Αυτοτελώς Εργαζομένων.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.