Αίγυπτος: 46 θύματα και 710 τα κρούσματα από τον κορωνοϊό

Αίγυπτος: 46 θύματα και 710 τα κρούσματα από τον κορωνοϊό

Στους 46 ανέρχονται μέχρι σήμερα Τρίτη 31/3 οι άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους από κορωνοϊό στην Αίγυπτο, καθώς το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν άλλα πέντε θύματα από τον Covid-19.
 

Παράλληλα, από το Υπουργείο Υγείας ανακοινώθηκαν 54 νέα κρούσματα, με το συνολικό αριθμό τους να ανέρχεται πλέον στις 710 επιβεβαιωμένες περιπτώσεις στη χώρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE