Αίγυπτος: 46 θύματα και 710 τα κρούσματα από τον κορωνοϊό

Αίγυπτος: 46 θύματα και 710 τα κρούσματα από τον κορωνοϊό

Στους 46 ανέρχονται μέχρι σήμερα Τρίτη 31/3 οι άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους από κορωνοϊό στην Αίγυπτο, καθώς το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν άλλα πέντε θύματα από τον Covid-19.
 

Παράλληλα, από το Υπουργείο Υγείας ανακοινώθηκαν 54 νέα κρούσματα, με το συνολικό αριθμό τους να ανέρχεται πλέον στις 710 επιβεβαιωμένες περιπτώσεις στη χώρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.