Σπυριδούλα και Πανούλης αποκλείσαν στην Κύπρο – Περιγράφουν την καθημερινότητα τους – VIDEO

Σπυριδούλα και Πανούλης αποκλείσαν στην Κύπρο – Περιγράφουν την καθημερινότητα τους – VIDEO

DATA[

Η Σπυριδούλα και ο Πάνος από το περσυνό «Master Chef» μίλησαν στην εκπομπή «Στην φωλιά των κούκου» και περίγραψαν την καθημερινότητα τους.

Ο Πάνος και η Σπυριδούλα είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψουν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και έτσι μένουν εδώ στην Κύπρο, όπως αποκάλυψαν.

«Είμαστε μόνο στο σπίτι. Πάμε ανά τρεις μέρες στο μάρκετ ή εγώ ή ο Πάνος. Είναι η 18η μέρα που είμαστε μέσα”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη.»

«Δεν κυκλοφορεί ψυχή, το αντιμετωπίζουν με υπευθυνότητα νομίζω», τόνισε ο Πάνος Τόγιας.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE