Σπυριδούλα και Πανούλης αποκλείσαν στην Κύπρο – Περιγράφουν την καθημερινότητα τους – VIDEO

Σπυριδούλα και Πανούλης αποκλείσαν στην Κύπρο – Περιγράφουν την καθημερινότητα τους – VIDEO

Η Σπυριδούλα και ο Πάνος από το περσυνό «Master Chef» μίλησαν στην εκπομπή «Στην φωλιά των κούκου» και περίγραψαν την καθημερινότητα τους.

Ο Πάνος και η Σπυριδούλα είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψουν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και έτσι μένουν εδώ στην Κύπρο, όπως αποκάλυψαν.

«Είμαστε μόνο στο σπίτι. Πάμε ανά τρεις μέρες στο μάρκετ ή εγώ ή ο Πάνος. Είναι η 18η μέρα που είμαστε μέσα”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη.»

«Δεν κυκλοφορεί ψυχή, το αντιμετωπίζουν με υπευθυνότητα νομίζω», τόνισε ο Πάνος Τόγιας.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.