Σπυριδούλα και Πανούλης αποκλείσαν στην Κύπρο – Περιγράφουν την καθημερινότητα τους – VIDEO

Σπυριδούλα και Πανούλης αποκλείσαν στην Κύπρο – Περιγράφουν την καθημερινότητα τους – VIDEO

Η Σπυριδούλα και ο Πάνος από το περσυνό «Master Chef» μίλησαν στην εκπομπή «Στην φωλιά των κούκου» και περίγραψαν την καθημερινότητα τους.

Ο Πάνος και η Σπυριδούλα είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψουν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και έτσι μένουν εδώ στην Κύπρο, όπως αποκάλυψαν.

«Είμαστε μόνο στο σπίτι. Πάμε ανά τρεις μέρες στο μάρκετ ή εγώ ή ο Πάνος. Είναι η 18η μέρα που είμαστε μέσα”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη.»

«Δεν κυκλοφορεί ψυχή, το αντιμετωπίζουν με υπευθυνότητα νομίζω», τόνισε ο Πάνος Τόγιας.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

Συνάντηση της ΕΕ με την Τουρκία στο υψηλότερο επίπεδο θα πραγματοποιηθεί εντός Οκτωβρίου, για να συζητηθούν η προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό και ενδεχόμενη πρόοδος στις ευρωτουρκικές σχέσεις, προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την προσέλευσή του την Παρασκευή το πρωί για τη δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE