Σπυριδούλα και Πανούλης αποκλείσαν στην Κύπρο – Περιγράφουν την καθημερινότητα τους – VIDEO

Σπυριδούλα και Πανούλης αποκλείσαν στην Κύπρο – Περιγράφουν την καθημερινότητα τους – VIDEO

Η Σπυριδούλα και ο Πάνος από το περσυνό «Master Chef» μίλησαν στην εκπομπή «Στην φωλιά των κούκου» και περίγραψαν την καθημερινότητα τους.

Ο Πάνος και η Σπυριδούλα είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψουν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και έτσι μένουν εδώ στην Κύπρο, όπως αποκάλυψαν.

«Είμαστε μόνο στο σπίτι. Πάμε ανά τρεις μέρες στο μάρκετ ή εγώ ή ο Πάνος. Είναι η 18η μέρα που είμαστε μέσα”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη.»

«Δεν κυκλοφορεί ψυχή, το αντιμετωπίζουν με υπευθυνότητα νομίζω», τόνισε ο Πάνος Τόγιας.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Σαφές μήνυμα για τις προεδρικές εκλογές του 2028 έστειλε η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αννίτα Δημητρίου, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ΔΗΣΥ δεν πρόκειται να στηρίξει τον Νίκο Χριστοδουλίδη και προαναγγέλλοντας ότι το κόμμα θα κατέλθει με δικό του υποψήφιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE