ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στο δικαστήριο ο 52χρονος για την απόπειρα φόνου του Δημητρίου

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στο δικαστήριο ο 52χρονος για την απόπειρα φόνου του Δημητρίου

Στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας ο 52χρονος ο οποίος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε την Τρίτη 31/03.  

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 52χρονος θα βρεθεί το πρωί της Τετάρτης 01/04, ενώπιον Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για την απόπειρα φόνου του Δημήτρη Δημητρίου, άλλως «Πλαστήρα», που διαπράχθηκε το απόγευμα της Τρίτης 31/03.

Θυμίζουμε ότι η απόπειρα φόνου σημειώθηκε στο χωριό Μαθιάτης της Επαρχίας Λευκωσίας, όταν γύρω στις 17:20 το απόγευμα της Τρίτης 31/03, μετά από λογομαχία του Δημητρίου  με τον φερόμενο δράστη.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE