Στην Αρμενία για την Σύνοδο Πολιτικής Κοινότητας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης
Στη Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας που πραγματοποιείται - σήμερα - στην Αρμενία, θα συμμετάσχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.
thm.jpg)
Προηγήθηκε η Πανηγυρική Δοξολογία στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιωάννη στη Λευκωσία, χωρίς παρουσία κόσμου και χωροστατούντος, εκ μέρους του Αρχιεπισκόπου Κύπρου, του Επισκόπου Μεσαορίας Γρηγόριου.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν προέβη σε δήλωση ενώ σε σύντομη τοποθέτηση ο Πρόεδρος της Βουλής ανέφερε πως την Τετάρτη 01/04, "αποτίουμε φόρο τιμής, σε εκείνους που θυσιάζοντας την ίδια τη ζωή τους, μας άφησαν παρακαταθήκη υπόδειγμα αγώνα, πίστης και υπέρτατης αγάπης προς την πατρίδα, φάρο στους αγώνες όπου εμείς, μέσα σε άλλες συνθήκες, καλούμαστε σήμερα να μετρήσουμε τη ψυχή μας".

Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




