Πρόεδρος της Δημοκρατίας και Πρόεδρος Βουλής κατέθεσαν στεφάνι στα Φυλακισμένα Μνήματα

Πρόεδρος της Δημοκρατίας και Πρόεδρος Βουλής κατέθεσαν στεφάνι στα Φυλακισμένα Μνήματα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης κατέθεσαν την Τετάρτη 01/04/2020, στεφάνι στα Φυλακισμένα Μνήματα, επέτειο της έναρξης του απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ.

Προηγήθηκε η Πανηγυρική Δοξολογία στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιωάννη στη Λευκωσία,  χωρίς  παρουσία κόσμου και χωροστατούντος, εκ μέρους του Αρχιεπισκόπου Κύπρου, του Επισκόπου Μεσαορίας Γρηγόριου.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν προέβη σε δήλωση ενώ σε σύντομη τοποθέτηση ο Πρόεδρος της Βουλής ανέφερε πως την Τετάρτη 01/04, "αποτίουμε φόρο τιμής, σε εκείνους που θυσιάζοντας την ίδια τη ζωή τους, μας άφησαν παρακαταθήκη υπόδειγμα αγώνα, πίστης και υπέρτατης αγάπης προς την πατρίδα, φάρο στους αγώνες όπου εμείς, μέσα σε άλλες συνθήκες, καλούμαστε σήμερα να μετρήσουμε τη ψυχή μας".

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE