ΚΥΠΡΟΣ: Η αναστολή δόσεων που εξυπηρετεί περισσότερο τους… έχοντες

ΚΥΠΡΟΣ: Η αναστολή δόσεων που εξυπηρετεί περισσότερο τους… έχοντες

Η κυβέρνηση ορθώς προχώρησε σε μέτρα στήριξης εργαζομένων που υπό τις συνθήκες χάνουν τις δουλειές τους, αλλά και σε εργοδότες.

Πολλοί πολίτες όμως προσπαθούν να κατανοήσουν ποιους πραγματικά εξυπηρετεί το διάταγμα, βάσει του οποίου θα γίνει αναστολή δόσεων δανείου.

Διότι δεν στηρίζει αυτούς που πραγματικά το έχουν ανάγκη. Ένας άνθρωπος που «έκοψε» δυο δόσεις πίσω επειδή δεν τα έβγαζε πέρα κι έμεινε με μειωμένα εισοδήματα σπίτι ελέω της πανδημίας, πώς θα επωφεληθεί;

Είναι απλό. Το μέτρο με τα δάνεια, για να έχει αποτέλεσμα θα έπρεπε να ληφθεί με μια αρχή: Να ληφθεί υπόψιν πώς επηρεάζονται τα εισοδήματα των δανειοληπτών από την πανδημία.

ΜακΦαν

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

Την Παρασκευή στις 6.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη ενώ το Σάββατο η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα συναντηθεί και με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE