Covid-19: 2.352 οι νεκροί και σχεδόν 30 χιλιάδες τα κρούσματα στο ΗΒ

Covid-19: 2.352 οι νεκροί και σχεδόν 30 χιλιάδες τα κρούσματα στο ΗΒ

Στα 2.352 ανέρχονταν έως τις 5 το απόγευμα της Τρίτης 31/3 το θύματα του κορωνοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας.

Πρόκειται για αύξηση 563 θανάτων σε ένα 24ωρο με βάση τα στοιχεία του Υπουργείου, σε σύγκριση με τους 393 επιβεβαιωμένους θανάτους από τον Covid-19 κατά το προηγούμενο 24ωρο.

Παράλληλα ανακοινώθηκε ότι έως τις 9 το πρωί της Τετάρτης τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα ανέρχονταν σε 29.474, δηλαδή αυξημένα κατά 4.324 σε μία ημέρα.

Συνολικά για τον ιό έχουν εξεταστεί 152.979 πολίτες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE