Covid-19: 2.352 οι νεκροί και σχεδόν 30 χιλιάδες τα κρούσματα στο ΗΒ

Covid-19: 2.352 οι νεκροί και σχεδόν 30 χιλιάδες τα κρούσματα στο ΗΒ

Στα 2.352 ανέρχονταν έως τις 5 το απόγευμα της Τρίτης 31/3 το θύματα του κορωνοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας.

Πρόκειται για αύξηση 563 θανάτων σε ένα 24ωρο με βάση τα στοιχεία του Υπουργείου, σε σύγκριση με τους 393 επιβεβαιωμένους θανάτους από τον Covid-19 κατά το προηγούμενο 24ωρο.

Παράλληλα ανακοινώθηκε ότι έως τις 9 το πρωί της Τετάρτης τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα ανέρχονταν σε 29.474, δηλαδή αυξημένα κατά 4.324 σε μία ημέρα.

Συνολικά για τον ιό έχουν εξεταστεί 152.979 πολίτες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε πέντε νόμους για τις εκποιήσεις – Ποιοι οι λόγοι - Έκτακτη συνεδρίαση Επ. Οικονομικών πριν την τελευταία Ολομέλεια

ΠτΔ: Ανέπεμψε πέντε νόμους για τις εκποιήσεις – Ποιοι οι λόγοι - Έκτακτη συνεδρίαση Επ. Οικονομικών πριν την τελευταία Ολομέλεια

Σε πέντε συνολικά αναπομπές νομοθετημάτων που σχετίζονται με τις εκποιήσεις ακινήτων προχώρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, επιστρέφοντας στη Βουλή των Αντιπροσώπων νόμους που είχαν ψηφιστεί στις 6 Απριλίου 2026, επικαλούμενος ζητήματα συνταγματικότητας, νομικής ασάφειας και πιθανών επιπτώσεων στην οικονομία και το χρηματοπιστωτικό σύστημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE