ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στους 50 οι νεκροί από τον ιό- 09 οι διασωληνωμένοι ασθενείς

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στους 50 οι νεκροί από τον ιό- 09 οι διασωληνωμένοι ασθενείς

Ακόμα ένα θάνατο από τον κορωνοϊό ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της Ελλάδας την Τετάρτη 1/4, με τον συνολικό αριθμό να φτάνει πλέον τους 50.

 
Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις τα συνολικά κρούσματα στην Ελλάδα είναι 1415 ενώ 90 από τους ασθενείς βρίσκονται διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ.

Ο επικεφαλής της αρμόδιας επιτροπής ανακοίνωσε ότι έχουν εντοπιστεί άλλα είκοσι κρούσματα σε πλοίο που βρίσκεται σε καραντίνα στο λιμάνι του Πειραιά. Στο πλοίο συνολικά βρίσκονται 380 άτομα για τους οποίους αναμένονται τα αποτελέσματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE