ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στους 50 οι νεκροί από τον ιό- 09 οι διασωληνωμένοι ασθενείς

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στους 50 οι νεκροί από τον ιό- 09 οι διασωληνωμένοι ασθενείς

Ακόμα ένα θάνατο από τον κορωνοϊό ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της Ελλάδας την Τετάρτη 1/4, με τον συνολικό αριθμό να φτάνει πλέον τους 50.

 
Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις τα συνολικά κρούσματα στην Ελλάδα είναι 1415 ενώ 90 από τους ασθενείς βρίσκονται διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ.

Ο επικεφαλής της αρμόδιας επιτροπής ανακοίνωσε ότι έχουν εντοπιστεί άλλα είκοσι κρούσματα σε πλοίο που βρίσκεται σε καραντίνα στο λιμάνι του Πειραιά. Στο πλοίο συνολικά βρίσκονται 380 άτομα για τους οποίους αναμένονται τα αποτελέσματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται νέα εκατομμύρια από την ΕΕ – Ποια έργα ολοκληρώνονται σύντομα

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται νέα εκατομμύρια από την ΕΕ – Ποια έργα ολοκληρώνονται σύντομα

Το Κυπριακό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΣΑΑ) εισέρχεται στην τελική φάση ολοκλήρωσής του, με το σύνολο των έργων να αναμένεται να ολοκληρωθεί το αργότερο έως τον Αύγουστο του 2026, σύμφωνα με δελτίο τύπου της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης του Υπουργείου Οικονομικών.