ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στους 50 οι νεκροί από τον ιό- 09 οι διασωληνωμένοι ασθενείς

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στους 50 οι νεκροί από τον ιό- 09 οι διασωληνωμένοι ασθενείς

Ακόμα ένα θάνατο από τον κορωνοϊό ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της Ελλάδας την Τετάρτη 1/4, με τον συνολικό αριθμό να φτάνει πλέον τους 50.

 
Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις τα συνολικά κρούσματα στην Ελλάδα είναι 1415 ενώ 90 από τους ασθενείς βρίσκονται διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ.

Ο επικεφαλής της αρμόδιας επιτροπής ανακοίνωσε ότι έχουν εντοπιστεί άλλα είκοσι κρούσματα σε πλοίο που βρίσκεται σε καραντίνα στο λιμάνι του Πειραιά. Στο πλοίο συνολικά βρίσκονται 380 άτομα για τους οποίους αναμένονται τα αποτελέσματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δημήτρης Παπαδάκης στο «T»: «Είμαι ευγνώμων απέναντι στον κόσμο της ΕΔΕΚ - Υπάρχει ένα μακρύ χέρι στο κόμμα, κάποιοι φοβούνται την επιστροφή μας»

Δημήτρης Παπαδάκης στο «T»: «Είμαι ευγνώμων απέναντι στον κόσμο της ΕΔΕΚ - Υπάρχει ένα μακρύ χέρι στο κόμμα, κάποιοι φοβούνται την επιστροφή μας»

Ο τέως Ευρωβουλευτής της ΕΔΕΚ και επι σειρά ετών σημαντικό στέλεχος του κόμματος Δημήτρης Παπαδάκης, αναφέρεται στα γεγονότα που οδήγησαν στη ρήξη του με την ηγεσία του κόμματος. Αναφέρεται στο περιστατικό που, όπως τονίζει, αποτέλεσε το «οριστικό τέλος» της σχέσης του με την ΕΔΕΚ. Παρά την ένταση και τον πόλεμο που –όπως περιγράφει– δέχθηκε από την τότε ηγεσία, υπό τον Μαρίνο Σιζόπουλο, δηλώνει ότι παραμένει ευγνώμων προς τη βάση του κόμματος, η οποία τον στήριξε σε δύο ευρωεκλογικές αναμετρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE