ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στους 50 οι νεκροί από τον ιό- 09 οι διασωληνωμένοι ασθενείς

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στους 50 οι νεκροί από τον ιό- 09 οι διασωληνωμένοι ασθενείς

Ακόμα ένα θάνατο από τον κορωνοϊό ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της Ελλάδας την Τετάρτη 1/4, με τον συνολικό αριθμό να φτάνει πλέον τους 50.

 
Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις τα συνολικά κρούσματα στην Ελλάδα είναι 1415 ενώ 90 από τους ασθενείς βρίσκονται διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ.

Ο επικεφαλής της αρμόδιας επιτροπής ανακοίνωσε ότι έχουν εντοπιστεί άλλα είκοσι κρούσματα σε πλοίο που βρίσκεται σε καραντίνα στο λιμάνι του Πειραιά. Στο πλοίο συνολικά βρίσκονται 380 άτομα για τους οποίους αναμένονται τα αποτελέσματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE