ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμ.Μετεωρολογίας: Σκόνη στην ατμόσφαιρα και συννεφιασμένος καιρός

Τμ.Μετεωρολογίας: Σκόνη στην ατμόσφαιρα και συννεφιασμένος καιρός

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει παροδικά την περιοχή.

Από την Παρασκευή στην ατµόσφαιραΑσθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει παροδικά την περιοχή. Από την Παρασκευή στην ατµόσφαιραθα αιωρείται κατά διαστήµατα αραιή σκόνη.

Την Πέμπτη (2/4) ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και το απόγευµα πιθανό να πέσουν σε κάποιες περιοχές µεµονωµένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόµενο καταιγίδας. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ και το απόγευµα στα προσήνεµα παράλια, µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά τοαπόγευµα στα προσήνεµα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθειστους 23 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και στους 13 βαθµούς σταψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα παραµείνει µερικώς συννεφιασµένος και σταδιακά αναµένονταιµεµονωµένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόµενο καταιγίδας. Οι άνεµοι θα πνέουννοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς 3 και παροδικά στα προσήνεµα, µέτριοι 4 µποφόρ. Η θάλασσαθα είναι λίγο ταραγµένη στα ανατολικά παράλια και µέχρι ταραγµένη στα υπόλοιπα παράλια. Ηθερµοκρασία θα πέσει στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και στους 5βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι αρχικά µερικώς συννεφιασµένος και το πρωί ενδέχεται ναπέσουν τοπικά ελαφρές βροχές, αλλά σταδιακά ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος.Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνταιαυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις.Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο για να κυµανθεί λίγο πάνω από τους κλιµατικούςµέσους όρους

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top