ΚΥΠΡΟΣ: Καταγγελία που θα γίνει viral – Πήγε από την Λάρνακα στην Λεμεσό αργά το βράδυ για να δανειστεί σκούπα – VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ: Καταγγελία που θα γίνει viral – Πήγε από την Λάρνακα στην Λεμεσό αργά το βράδυ για να δανειστεί σκούπα – VIDEO

Πολίτης ο οποίος διαμένει στην Λάρνακα βρέθηκε στην Λεμεσό και θέλησε να δώσει την δικαιολογία που θα γίνει viral στις Αρχές.

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του ΡΙΚ η δημοσιογράφος Σωτηρούλλα Χριστοφίδου, το συγκεκριμένο πρόσωπο ρωτήθηκε από την Αστυνομία τι δουλεία έχει στην Λεμεσό στις 23:00 το βράδυ.

Ο πολίτης εκείνη στην στιγμή απάντησε «Πάω σε ένα φίλο μου στην Μέσα Γειτονιά, να δανειστώ την χούβερ του γιατί η δική μου εχάλασε και θέλω να καθαρίσω το σπίτι».

Μια άλλη καταγγελία η οποία έγινε το βράδυ της Τετάρτης 01/04, ανέφερε στους Αστυνομικούς στις 21:00 το βράδυ πως ξέχασε να αγοράσει ψωμί και έπρεπε να πάει στο φούρνο γιατί δεν θα προλάβαινέ την επόμενη μέρα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Την πλατφόρμα diakivernisi.gov.cy καλεί τους πολίτες να επισκεφτούν, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προκειμένου να ενημερωθούν και να κρίνουν τη συνέπεια λόγων και έργων της Κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι η κριτική είναι καλοδεχούμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE