Υπάλληλοι του Υφυπ.Τουρισμού προσφέρουν 5χιλιάδες ευρώ για αγορά εξοπλισμού στο Υπ. Υγείας

Υπάλληλοι του Υφυπ.Τουρισμού προσφέρουν 5χιλιάδες ευρώ για αγορά εξοπλισμού στο Υπ. Υγείας

Υπάλληλοι του Υφυπουργείου Τουρισμού (ΕΥΥΤ-ΟΗΟ ΣΕΚ) προσφέρουν για αγορά εξοπλισμού στο Υπ. Υγείας.

Η Ένωση Υπαλλήλων Υφυπουργείου Τουρισμού (ΕΥΥΤ-ΟΗΟ ΣΕΚ) ανακοίνωσε ότι αποφάσισε όπως προσφέρει το ποσό των 5.000 ευρώ στο Υπουργείο Υγείας για την αγορά εξοπλισμού και άλλων αναγκαίων ειδών για το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή στην καταπολέμηση του covid-19.

«Με τον τρόπο αυτό θέλουμε να εκφράσουμε την απεριόριστη ευγνωμοσύνη μας και τον σεβασμό μας στους επαγγελματίες υγείας για τις άοκνες προσπάθειες που καταβάλλουν καθημερινά για όλους μας», προστίθεται στην ανακοίνωση.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Έσπασε τη σιωπηλή διαδικασία το Πακιστάν σε σχέση με το ψήφισμα ΣΑ ΟΗΕ για ΟΥΝΦΙΚΥΠ»

ΠτΔ: «Έσπασε τη σιωπηλή διαδικασία το Πακιστάν σε σχέση με το ψήφισμα ΣΑ ΟΗΕ για ΟΥΝΦΙΚΥΠ»

Σχόλια που δεν είναι θετικά για τη δική μας πλευρά έχει θέσει το Πακιστάν στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ σπάζοντας τη σιωπηλή διαδικασία για το ψήφισμα για ανανέωση της εντολής της ειρηνευτικής δύναμης των ΗΕ στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ), δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την Πέμπτη.