Υπάλληλοι του Υφυπ.Τουρισμού προσφέρουν 5χιλιάδες ευρώ για αγορά εξοπλισμού στο Υπ. Υγείας

Υπάλληλοι του Υφυπ.Τουρισμού προσφέρουν 5χιλιάδες ευρώ για αγορά εξοπλισμού στο Υπ. Υγείας

Υπάλληλοι του Υφυπουργείου Τουρισμού (ΕΥΥΤ-ΟΗΟ ΣΕΚ) προσφέρουν για αγορά εξοπλισμού στο Υπ. Υγείας.

Η Ένωση Υπαλλήλων Υφυπουργείου Τουρισμού (ΕΥΥΤ-ΟΗΟ ΣΕΚ) ανακοίνωσε ότι αποφάσισε όπως προσφέρει το ποσό των 5.000 ευρώ στο Υπουργείο Υγείας για την αγορά εξοπλισμού και άλλων αναγκαίων ειδών για το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή στην καταπολέμηση του covid-19.

«Με τον τρόπο αυτό θέλουμε να εκφράσουμε την απεριόριστη ευγνωμοσύνη μας και τον σεβασμό μας στους επαγγελματίες υγείας για τις άοκνες προσπάθειες που καταβάλλουν καθημερινά για όλους μας», προστίθεται στην ανακοίνωση.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE