ΚΥΠΡΟΣ: Έπεσε κι άλλο η τιμή της βενζίνης- Πωλείται πλέον στα 96 σεντ- ΠΙΝΑΚΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Έπεσε κι άλλο η τιμή της βενζίνης- Πωλείται πλέον στα 96 σεντ- ΠΙΝΑΚΕΣ

Οι τιμές καυσίμων εδώ και μερικές βδομάδες έχουν υποχωρήσει, δίδοντας μια «ανάσα» στους καταναλωτές.

Του Στέλιου Στυλιανού

Οι απώλειες που σημειώνει ο «μαύρος χρυσός» από τον Μάρτιο, όπου η τιμή «κατρακύλησε» γύρω στο 20-25 δολάρια το βαρέλι, έφεραν αλυσιδωτές μειώσεις στα καύσιμα με αποτέλεσμα και τα πρατήρια να έχουν κατεβάσει αισθητά τιμές.

Συγκεκριμένα την Πέμπτη 2/4 παρατηρείται νέα μείωση, με τη βενζίνη 95 οκτανίων να πωλείται πλέον (στο φθηνότερο πρατήριο) στα €0,966 σεντ. Πολλά είναι και τα πρατήρια που έριξαν ή θα ρίξουν τις επόμενες μέρες την τιμή κάτω από το 1 ευρώ.

Η μέση τιμή πώλησης στην Κύπρο διαμορφώνεται στο €1,057, με την φθηνότερη όπως σημειώσαμε στα 0,966 σεντ και την ακριβότερη στο €1,099.

Δείτε στους πίνακες τα 5 φθηνότερα πρατήρια σε κάθε πόλη όπως αυτά δημοσιεύονται στο Παρατηρητήριο Λιανικών Τιμών Καυσίμων στις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης 2/4.

ΛΕΥΚΩΣΙΑ:

ΛΕΜΕΣΟΣ:

ΛΑΡΝΑΚΑ:

ΠΑΦΟΣ:

ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE