ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Σε καραντίνα η δομή φιλοξενίας προσφύγων στη Ριτσώνα - 20 άτομα θετικά

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Σε καραντίνα η δομή φιλοξενίας προσφύγων στη Ριτσώνα - 20 άτομα θετικά

Σε καραντίνα 14 ημερών μπαίνει η δομή φιλοξενίας προσφύγων στη Ριτσώνα μετά τη διαπίστωση ότι είκοσι άτομα βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Οι αρμόδιες ελληνικές αρχές αποφάσισαν να τεθεί από το πρωί της Πέμπτης (2/4) σε υγειονομικό περιορισμό καθώς μετά το επιβεβαιωμένο κρούσμα μετανάστριας που γέννησε στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα στην Αθήνα, εντοπίστηκαν άλλα είκοσι άτομα θετικά στον ιό. Από τα αποτελέσματα του ελέγχου, προέκυψε ότι όλα τα δείγματα του προσωπικού που ελέγχθηκε ήταν αρνητικά.

Για το διάστημα των 14 ημερών απαγορεύεται ρητά η είσοδος και η έξοδος από την δομή φιλοξενίας, ενώ η Αστυνομία θα έχει ενισχυμένη παρουσία στο χώρο γύρω από την δομή για την τήρηση του περιορισμού της κυκλοφορίας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.

BEST OF TOTHEMAONLINE