Ποστάρισμα Γκουγιόν, LIKE ο Χάμπος και σχόλιο ο… Απόλλωνας! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ποστάρισμα Γκουγιόν, LIKE ο Χάμπος και σχόλιο ο… Απόλλωνας! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Στην Ισπανική ομάδα S.S. Reyes (UD San Sebastián de los Reyes) είναι την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ο παίκτης που ήταν στο δυναμικό του Απόλλωνα, από το 2013 μέχρι το 2016, Μάρκος Γκουγιόν.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο 31χρονος (20-02-1989) μεσοαμυντικός, ανάρτησε φωτογραφία που γυμνάζεται στο σπίτι, με το εξής μήνυμα «Δεν είναι όλα μαύρα…», με τον ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα, Χαράλαμπο (Χάμπο) Κυριάκου, να πατάει LIKE, ενώ και ο επίσημος λογαριασμός του Απόλλωνα στο Instagram να γράφει «Φίλος…»!

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

The post Ποστάρισμα Γκουγιόν, LIKE ο Χάμπος και σχόλιο ο… Απόλλωνας! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα», τόνισε πως δεν μπορεί η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να παραμένει επ’ αόριστον στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας τη σημασία των απευθείας συναντήσεων μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE