ΠΑΦΟΣ: Καταδικάστηκε 24χρονος από το Δικαστήριο Πάφου για άσκοπες μετακινήσεις

ΠΑΦΟΣ: Καταδικάστηκε 24χρονος από το Δικαστήριο Πάφου για άσκοπες μετακινήσεις

Σε χρηματικό πρόστιμο 350 ευρώ με άμεση πληρωμή καταδίκασε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου ένα πρόσωπο στην Πάφο το οποίο παραβίασε το διάταγμα που καθορίζει τις μετακινήσεις στον Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμο για αποφυγή της διασποράς του νέου κορωνοϊού, covid – 19.

Σύμφωνα με την Αστυνομία , πρόκειται για 24χρονο Ελλαδίτη που εντοπίστηκε να διακινείται άσκοπα  χωρίς τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην Λεωφόρο Ποσειδώνος στην Κάτω Πάφο .

Ακολούθησε η σύλληψη του και χτες προσήχθη ενώπιον της δικαιοσύνης όπως είχε οριστεί η εκδίκαση της υπόθεσης του. 

Σημειώνεται πως στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου καταχωρήθηκαν ακόμη 10 υποθέσεις και ορίστηκαν στις 6 Απριλίου του 2020.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE