ΠΑΦΟΣ: Καταδικάστηκε 24χρονος από το Δικαστήριο Πάφου για άσκοπες μετακινήσεις

ΠΑΦΟΣ: Καταδικάστηκε 24χρονος από το Δικαστήριο Πάφου για άσκοπες μετακινήσεις

Σε χρηματικό πρόστιμο 350 ευρώ με άμεση πληρωμή καταδίκασε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου ένα πρόσωπο στην Πάφο το οποίο παραβίασε το διάταγμα που καθορίζει τις μετακινήσεις στον Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμο για αποφυγή της διασποράς του νέου κορωνοϊού, covid – 19.

Σύμφωνα με την Αστυνομία , πρόκειται για 24χρονο Ελλαδίτη που εντοπίστηκε να διακινείται άσκοπα  χωρίς τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην Λεωφόρο Ποσειδώνος στην Κάτω Πάφο .

Ακολούθησε η σύλληψη του και χτες προσήχθη ενώπιον της δικαιοσύνης όπως είχε οριστεί η εκδίκαση της υπόθεσης του. 

Σημειώνεται πως στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου καταχωρήθηκαν ακόμη 10 υποθέσεις και ορίστηκαν στις 6 Απριλίου του 2020.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Η Κυβέρνηση καταδικάζει τις σοβαρές παραβιάσεις από το κατοχικό καθεστώς στη νεκρή ζώνη στην περιοχή της Πύλας, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών και προβαίνει σε όλα τα απαραίτητα διαβήματα τόσο στην Κύπρο, όσο και στη Νέα Υόρκη, προς αποτροπή των νέων μεθοδεύσεων των κατοχικών δυνάμεων, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ερωτηθείς σε σχέση με την ανακοίνωση από πλευράς ΟΥΝΦΙΚΥΠ για "μη εξουσιοδοτημένη είσοδο προσωπικού ασφαλείας των Τουρκοκυπρίων" εντός της ουδέτερης ζώνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE