ΜΕΛΙSSES: Δώρισαν 5.000€ για την καταπολέμηση του κορωνοϊού

ΜΕΛΙSSES: Δώρισαν 5.000€ για την καταπολέμηση του κορωνοϊού

DATA[

Την δική τους γενναιόδωρη κίνηση έκανε το συγκρότημα ΜΕΛΙSSES.

Δώρισαν 5.000€ στον ειδικό λογαριασμό για τον κορωνοϊό,, όπως είχαν δεσμευτεί πριν από λίγες ημέρες.

Το συγκρότημα αποφάσισε να δημιουργήσει ο κόσμος το νέο του video clip, «Μισή Καρδιά», στέλνοντας πλάνα και, αντί αμοιβής, να διατεθεί το παραπάνω ποσό για τις ανάγκες του συστήματος υγείας αυτή την ιδιαίτερη περίοδο.

Μέσω των social media, το πρωί της Πέμπτης, οι MEΛISSES δημοσιοποίησαν το καταθετήριο.

«Ευχόμαστε να τελειώσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα και με λιγότερες απώλειες αυτός ο πόλεμος. Μέχρι τότε, μένουμε σπίτι, κάνουμε υπομονή, προσέχουμε τους εαυτούς μας και αυτούς που αγαπάμε, ακούμε μουσική και κάνουμε όνειρα και σχέδια για την επόμενη μέρα», έγραψαν, μεταξύ άλλων, στη λεζάντα.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Κοινή βούληση Κύπρου και Λιθουανίας για ενίσχυση των μεταξύ τους σχέσεων - Δείτε φωτογραφίες

ΠτΔ: Κοινή βούληση Κύπρου και Λιθουανίας για ενίσχυση των μεταξύ τους σχέσεων - Δείτε φωτογραφίες

Στην κοινή βούληση για ενίσχυση των διμερών σχέσεων Κύπρου και Λιθουανίας, καθώς και την περαιτέρω ενδυνάμωση της συνεργασίας τους εντός της ΕΕ, αναφέρθηκαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Πρόεδρος της Λιθουανίας κ. Γκιτάνας Ναουσέντα, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE