ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΡΩΣΙΑΣ: Μη πολιτικοί λόγοι για αίτημα τροποποίησης συμφωνίας για φορολογία

ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΡΩΣΙΑΣ: Μη πολιτικοί λόγοι για αίτημα τροποποίησης συμφωνίας για φορολογία

Η Κυπριακή Δημοκρατία έχει επιλεγεί από τις ρωσικές αρχές ως η πρώτη χώρα για τροποποίηση της συμφωνίας.

Δεν υπάρχουν οποιοιδήποτε πολιτικοί λόγοι σε ό,τι αφορά το αίτημα της Ρωσίας για τροποποίηση της συμφωνίας αποφυγής διπλής φορολογίας μεταξύ της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε στο ΚΥΠΕ η ρωσική πρεσβεία στη Λευκωσία, κληθείσα να σχολιάσει τα σχετικά δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με την πρεσβεία, η Κυπριακή Δημοκρατία έχει επιλεγεί από τις ρωσικές αρχές ως η πρώτη χώρα για τροποποίηση της συμφωνίας αυτής για αντικειμενικούς λόγους.

Όπως αναφέρεται στην απάντηση της ρωσικής πρεσβείας "34% των σωρευτικών άμεσων ξένων επενδύσεων στη ρωσική οικονομία προέρχονται από την Κύπρο. Θέλουμε επίσης να τονίσουμε ότι δεν υπάρχουν οποιοιδήποτε πολιτικοί λόγοι για αυτή τη ρωσική ενέργεια", σημειώνεται.

Προστίθεται πως "τροποποιήσεις σε συμφωνίες φορολογίας θα γίνουν και με ορισμένες άλλες χώρες, κυρίως αυτές μέσω των οποίων διακινούνται μεγάλα ποσά ρωσικών χρημάτων".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναδημοσίευσε συνέντευξη του ΠτΔ ο Τραμπ: «Μεγάλο εμπόδιο» ο Ερντογάν στο Κυπριακό - Μόνη εκτός συνεργασιών η Τουρκία

Αναδημοσίευσε συνέντευξη του ΠτΔ ο Τραμπ: «Μεγάλο εμπόδιο» ο Ερντογάν στο Κυπριακό - Μόνη εκτός συνεργασιών η Τουρκία

Σαφές μήνυμα για τον στρατηγικό προσανατολισμό της Κύπρου προς τις Ηνωμένες Πολιτείες έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στο Breitbart News, η οποία αναδημοσιεύθηκε και από τον λογαριασμό του Ντόναλντ Τραμπ στο Truth Social.

BEST OF TOTHEMAONLINE