ΕΛΛΑΔΑ- ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Τρεις θάνατοι από εντός λίγων ωρών - 56 στο σύνολο

ΕΛΛΑΔΑ- ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Τρεις θάνατοι από εντός λίγων ωρών  - 56 στο σύνολο

Τρεις θάνατοι από κορωνοϊό, εντός λίγων ωρών καταγράφηκαν στην Ελλάδα την Παρασκευή (3/4) με τον συνολικό αριθμό να στους 56.

Και οι τρεις, δύο άνδρες και μία γυναίκα, νοσηλεύονταν σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας σε νοσοκομεία της χώρας και κατέληξαν το πρωί της Παρασκευής. Πρόκειται για έναν 66χρονο, ένα 79χρονο και μία 72χρονη όλοι με υποκείμενα νοσήματα.

Συνολικά τα κρούσματα στη χώρα, μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης, ήταν 1584 ενώ σημειώνεται ότι στο πλοίο Ελ. Βενιζέλος που βρίσκεται αγκυροβολημένο στον Πειραιά έχουν εντοπιστεί 120 κρούσματα κορωνοϊού.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν ξεκινούμε από το μηδέν, αξιοποιείται το διαπραγματευτικό κεκτημένο» - Ποιο είναι το... κλειδί

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν ξεκινούμε από το μηδέν, αξιοποιείται το διαπραγματευτικό κεκτημένο» - Ποιο είναι το... κλειδί

Έχουμε θετική ανακοίνωση που αφορά το γεγονός ότι όλοι έχουν αποδεχθεί τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης που δεν ήταν δεδομένη πριν έρθει ο ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.