ΚΥΠΡΟΣ: Επέστρεψαν οι 21 αστυνομικοί απο τον Εβρο - Το μήνυμα του Υπ.Δικαιοσύνης

ΚΥΠΡΟΣ: Επέστρεψαν οι 21 αστυνομικοί απο τον Εβρο - Το μήνυμα του Υπ.Δικαιοσύνης

Επέστρεψαν την Παρασκευή στην Κύπρο (3/4) από Έβρο τα 21 επίλεκτα μέλη της Αστυνομίας τα οποία ενισχύσαν την Ελληνική Αστυνομία και το στρατό στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

"Ολόθερμες ευχαριστίες κ συγχαρητήρια για τον υποδειγματικό τρόπο που επιτελέσατε την αποστολή σας ενισχύοντας την προσπάθεια των Σημαία της Ελλάδας Αρχών ασφαλείας και κάνοντας ακόμη μία φορά υπερήφανη την Σημαία της Κύπρου μας!" ανέφερε στο Twitter ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Γεώργιος Σαββίδης.

Επιτυχή ολοκλήρωση της επιχειρησιακής αποστολής των 21 Κύπριων Μελών του Αστυνομικού Σώματος κατά μήκος των Ελληνοτουρκικών συνόρων στον Έβρο, φυλάσσοντας τα σύνορα της Ελλάδας και της Ευρώπης , η οποία βρισκόταν απο τις 8 Μαρτίου στον Εβρο. 

Πλεον βρίσκονται στην Κύπρο μετά απο σχεδόν 1 μήνα στην πρώτη γραμμή στα σύνορα στον Εβρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Η δήλωση του ΓΓ του ΟΗΕ δεν επιδέχεται καμιάς απολύτως ερμηνείας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απευθυνόμενος προς τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου Αποδήμων για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, το πρώτο θέμα για το οποίο τους ενημέρωσε το απόγευμα στο Προεδρικό, κεκλεισμένων των θυρών.