ΔΙΕΘΝΗ

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στα 3.605 τα θύματα στη Βρετανία - Ακόμα με πυρετό ο Μπόρις Τζόνσον

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στα 3.605 τα θύματα στη Βρετανία - Ακόμα με πυρετό ο Μπόρις Τζόνσον

Αύξηση ρεκόρ κατέγραψαν το 24ωρο έως τις 17:00 το απόγευμα της Πέμπτης (02/04), οι θάνατοι από κορωνοϊό στο Ηνωμένο Βασίλειο, φτάνοντας τους 3.605.

Πρόκειται για ασθενείς που κατέληξαν όντες σε νοσοκομείο.

Για τρίτη συνεχή ημέρα ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων αυξήθηκε κατά περισσότερο από 4.000, φτάνοντας στις 9 το πρωί της Παρασκευής τα 38.168.

Αυτοί που νοσηλεύονται υπερβαίνουν πλέον τις 13 χιλιάδες, με το 1/3 εξ αυτών, χονδρικά, να νοσηλεύεται στο Λονδίνο.

Συνολικά έχουν εξεταστεί για τον ιό 173.784 πολίτες.

Εν τω μεταξύ, ο Πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον ανακοίνωσε ότι δε θα βγει σήμερα από την απομόνωση στο διαμέρισμά του στην Ντάουνινγκ Στριτ, παρά το ότι πέρασαν οι συστηνόμενες επτά ημέρες καραντίνας μετά από την επιβεβαίωση ότι ήταν θετικός στον κορωνοϊό. 

Όπως εξήγησε, εξακολουθεί να έχει πυρετό, ένα από τα συμπτώματα της νόσου. Σημείωσε ότι αισθάνεται καλύτερα αλλά τηρεί τις επιστημονικές οδηγίες που ορίζουν απομόνωση μέχρι να φύγει ο πυρετός.

Προέτρεψε εξάλλου τους πολίτες να μην υποκύψουν στο πειρασμό του αναμενόμενου καλού καιρού το Σαββατοκύριακο και να παραμείνουν σπίτι τους.

Όπως εξάλλου έγινε γνωστό, η βασίλισσα Ελισάβετ έχει μαγνητοσκοπήσει μήνυμα για την πανδημία που θα προβληθεί την Κυριακή.

Από ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top