ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στους 425 οι νεκροί στην Τουρκία - Nέα περιοριστικά μέτρα από τον Ερντογάν

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στους 425 οι νεκροί  στην Τουρκία - Nέα περιοριστικά μέτρα από τον Ερντογάν

Άλλοι 69 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην Τουρκία το τελευταίο 24ωρο λόγω κορωνοϊού, ανακοίνωσε ο Τούρκος Υπουργός Υγείας, αναφέροντας ότι ο αριθμός των νεκρών έφτασε τους 425.

Ο αριθμός των κρουσμάτων το τελευταίο 24ωρο ήταν 2.786 και ο συνολικός αριθμός έφτασε τα 20.921.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε 4 νέα μέτρα με ισχύ και πάλι στις 31 μεγαλύτερες πόλεις της Τουρκίας.

 Έτσι από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (04/04):

-  Απαγορεύεται η είσοδος και έξοδος με ΙΧ (με μέσα μαζικής μεταφοράς απαγορεύεται ήδη)

-  Απαγορεύεται η κυκλοφορία όσων είναι κάτω των 20 ετών (όπως και των άνω των 65 χρόνων, όπως ίσχυε ήδη).

-  Όλοι υποχρεώνονται να φοράνε μάσκες σε χώρους, όπως στα σουπερμάρκετ και τις λαϊκές αγορές, και γενικότερα όπου βρίσκονται πολλοί άνθρωποι.

-  Σε εξωτερικούς χώρους, όλοι πρέπει να έχουν 3 βήματα απόσταση μεταξύ τους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE