ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στους 425 οι νεκροί στην Τουρκία - Nέα περιοριστικά μέτρα από τον Ερντογάν

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στους 425 οι νεκροί  στην Τουρκία - Nέα περιοριστικά μέτρα από τον Ερντογάν

Άλλοι 69 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην Τουρκία το τελευταίο 24ωρο λόγω κορωνοϊού, ανακοίνωσε ο Τούρκος Υπουργός Υγείας, αναφέροντας ότι ο αριθμός των νεκρών έφτασε τους 425.

Ο αριθμός των κρουσμάτων το τελευταίο 24ωρο ήταν 2.786 και ο συνολικός αριθμός έφτασε τα 20.921.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε 4 νέα μέτρα με ισχύ και πάλι στις 31 μεγαλύτερες πόλεις της Τουρκίας.

 Έτσι από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (04/04):

-  Απαγορεύεται η είσοδος και έξοδος με ΙΧ (με μέσα μαζικής μεταφοράς απαγορεύεται ήδη)

-  Απαγορεύεται η κυκλοφορία όσων είναι κάτω των 20 ετών (όπως και των άνω των 65 χρόνων, όπως ίσχυε ήδη).

-  Όλοι υποχρεώνονται να φοράνε μάσκες σε χώρους, όπως στα σουπερμάρκετ και τις λαϊκές αγορές, και γενικότερα όπου βρίσκονται πολλοί άνθρωποι.

-  Σε εξωτερικούς χώρους, όλοι πρέπει να έχουν 3 βήματα απόσταση μεταξύ τους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Η δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει σήμερα στις 11.00 ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα πολιτικά γεγονότα των τελευταίων μηνών. Όχι μόνο επειδή θα επιχειρήσει να απαντήσει στα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία», αλλά και επειδή η συζήτηση που έχει ανοίξει, ξεπερνά κατά πολύ το πρόσωπό του.

BEST OF TOTHEMAONLINE