Ακούεις Πάμπο; Οι καταγγελίες πολίτη προς υπεύθυνο του Συνδέσμου Καταναλωτών

Ακούεις Πάμπο; Οι καταγγελίες πολίτη προς υπεύθυνο του Συνδέσμου Καταναλωτών

Αιχμές για τον τρόπο λειτουργίας της γραμμής καταναλωτών, αφήνει με δημοσιεύσεις του πρώην μέλος του Συνδέσμου.

Συγκεκριμένα κατά την επίσκεψη του σε εστιατόριο στην Λεμεσό, το οποίο διαφημίζει μπουφέ στην τιμή των €5,50, ο παραπονούμενος δέχθηκε με έκπληξη τον λογαριασμό, στον οποίο υπήρχε διαφορετική χρέωση και συγκεκριμένα στα €6,90.

Παράλληλα όμως δεν στάθηκε μόνο στο συγκεκριμένο θέμα, καθώς ο συγκεκριμένος καταναλωτής τα έχωσε κανονικότατα σε Υπεύθυνο του τμήματος, ενώ άφησε να νοηθεί ότι και για προηγούμενες καταγγελίες ο εν λόγω Σύνδεσμος, παρέμεινε εν απραξία.

Εμείς με τη σειρά μας επικοινωνήσαμε με το 1429 όπου μας διευκρίνισαν ότι στο συγκεκριμένο τμήμα εργάζονται δύο κοπέλες ενώ υπεύθυνος είναι ο κύριος Πάμπος στον οποίο απευθύνεται ονομαστικά ο καταναλωτής, εντούτοις δεν τοποθετήθηκαν για το περιεχόμενο της συγκεκριμένης καταγγελίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.

BEST OF TOTHEMAONLINE