Ακούεις Πάμπο; Οι καταγγελίες πολίτη προς υπεύθυνο του Συνδέσμου Καταναλωτών

Ακούεις Πάμπο; Οι καταγγελίες πολίτη προς υπεύθυνο του Συνδέσμου Καταναλωτών

Αιχμές για τον τρόπο λειτουργίας της γραμμής καταναλωτών, αφήνει με δημοσιεύσεις του πρώην μέλος του Συνδέσμου.

Συγκεκριμένα κατά την επίσκεψη του σε εστιατόριο στην Λεμεσό, το οποίο διαφημίζει μπουφέ στην τιμή των €5,50, ο παραπονούμενος δέχθηκε με έκπληξη τον λογαριασμό, στον οποίο υπήρχε διαφορετική χρέωση και συγκεκριμένα στα €6,90.

Παράλληλα όμως δεν στάθηκε μόνο στο συγκεκριμένο θέμα, καθώς ο συγκεκριμένος καταναλωτής τα έχωσε κανονικότατα σε Υπεύθυνο του τμήματος, ενώ άφησε να νοηθεί ότι και για προηγούμενες καταγγελίες ο εν λόγω Σύνδεσμος, παρέμεινε εν απραξία.

Εμείς με τη σειρά μας επικοινωνήσαμε με το 1429 όπου μας διευκρίνισαν ότι στο συγκεκριμένο τμήμα εργάζονται δύο κοπέλες ενώ υπεύθυνος είναι ο κύριος Πάμπος στον οποίο απευθύνεται ονομαστικά ο καταναλωτής, εντούτοις δεν τοποθετήθηκαν για το περιεχόμενο της συγκεκριμένης καταγγελίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Στρασβούργο ο ΠτΔ: Προσφωνεί την Ολομέλεια του ΕΚ - Παρουσιάζει τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Στο Στρασβούργο ο ΠτΔ: Προσφωνεί την Ολομέλεια του ΕΚ - Παρουσιάζει τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει σήμερα, το απόγευμα, στο Στρασβούργο, όπου αύριο, 20 Ιανουαρίου 2026, θα προσφωνήσει την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, παρουσιάζοντας τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το πολιτικό της αποτύπωμα για το επόμενο εξάμηνο, υπό το κεντρικό μήνυμα «Μια Αυτόνομη Ένωση. Ανοικτή στον Κόσμο», με έμφαση σε μια Ευρώπη που ενισχύει τη στρατηγική της αυτονομία, την ανθεκτικότητα και την ανταγωνιστικότητά της μέσα σε ένα περιβάλλον αυξημένων γεωπολιτικών προκλήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE