Κρούσμα κορωνοϊού στο Τμ. Φορολογίας στη Λεμεσό, κλειστό το Επ. Ταχυδρομικό Γραφείο και το ΚΕ.ΠΟ. Λεμεσού

Κρούσμα κορωνοϊού στο Τμ. Φορολογίας στη Λεμεσό, κλειστό το Επ. Ταχυδρομικό Γραφείο και το ΚΕ.ΠΟ. Λεμεσού

Το Επαρχιακό Ταχυδρομικό Γραφείο Λεμεσού και το ΚΕ.ΠΟ. Λεμεσού θα παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα, 6 Απριλίου, λόγω εμφάνισης κρούσματος κορωνοϊού σε εργαζόμενο στο Τμήμα Φορολογίας που στεγάζεται στο ίδιο κτήριο, σύμφωνα με ανακοίνωση που μεταδίδει το ΓΤΠ.


Όπως αναφέρεται, έχει ενεργοποιηθεί το σχετικό Πρωτόκολλο, θα γίνει απολύμανση του χώρου καθώς και όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες σε συνεργασία με τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σκληρή επίθεση Τατάρ σε ΠτΔ - Τον κατηγορεί για «διπρόσωπη πολιτική»

Σκληρή επίθεση Τατάρ σε ΠτΔ - Τον κατηγορεί για «διπρόσωπη πολιτική»

Σε νέες δηλώσεις προέβη ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, κατηγορώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ότι ακολουθεί «διπρόσωπη πολιτική» και ότι επιχειρεί να «στριμώξει» την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ενώ στο τραπέζι των συνομιλιών εμφανίζεται να μιλά για «συμβιβασμό».

BEST OF TOTHEMAONLINE