ΛΕΜΕΣΟΣ: Οκταήμερη κράτηση σε 5 πρόσωπα για κατοχή παράνομων ουσιών σε αποθήκη

ΛΕΜΕΣΟΣ: Οκταήμερη κράτηση σε 5 πρόσωπα για κατοχή παράνομων ουσιών σε αποθήκη

Διάταγμα οκταήμερης κράτησης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, εναντίον πέντε προσώπων, που είχαν συλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ναρκωτικών.

Οι πέντε, ηλικίας 33, 39, 30, 27 και 25 ετών, συνελήφθησαν χθες κατά τη διάρκεια επιχείρησης της ΥΚΑΝ, που στήθηκε μετά τον εντοπισμό σε αποθήκη, ποσότητας κοκαΐνης, βάρους 2 κιλών και 300 γραμμαρίων περίπου. Εναντίον τους διερευνώνται τα αδικήματα της παράνομης εισαγωγής και κατοχής ναρκωτικών, της παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, την νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έπεσε η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων: Αθωώθηκαν Τζιοβάνης και Συλλούρης - «Δεν κρατώ κακία σε κανένα - Δεν θα υπάρξει συμμετοχή στις Βουλευτικές»

«Έπεσε η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων: Αθωώθηκαν Τζιοβάνης και Συλλούρης - «Δεν κρατώ κακία σε κανένα - Δεν θα υπάρξει συμμετοχή στις Βουλευτικές»

«Έπεσε η αυλαία» σήμερα στην πολύκροτη ποινική υπόθεση για το πρόγραμμα για κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεων ξένων επενδυτών που συνδέεται με το ρεπορτάζ του Al Jazeera, στη βάση και του πορίσματος που ετοίμασε η Επιτροπή Μύρωνα Νικολάτου. Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας ανακοίνωσε την απόφασή του για την αθώωση του πρώην Προέδρου της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη και πρώην βουλευτή και επιχειρηματία Χριστάκη Τζιοβάνη. Δείτε όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE