ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στους 73 οι νεκροί - 1735 τα κρούσματα

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στους 73 οι νεκροί - 1735 τα κρούσματα

Εβδομήντα τρεις είναι οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα, όπως ανακοίνωσε την Κυριακή (5/4) το Υπουργείο Υγείας.

Παράλληλα, τα συνολικά κρούσματα έχουν φτάσει τα 1735, καθώς καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες άλλα 62.

Από αυτά, 352 (20,3%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 617 (35,6%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Διασωληνωμένοι νοσηλεύονται 93 ασθενείς. Η διάμεση ηλικία τους είναι τα 65 έτη. Είκοσι μία (22,6%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 68,8% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.