ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στους 73 οι νεκροί - 1735 τα κρούσματα

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στους 73 οι νεκροί - 1735 τα κρούσματα

Εβδομήντα τρεις είναι οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα, όπως ανακοίνωσε την Κυριακή (5/4) το Υπουργείο Υγείας.

Παράλληλα, τα συνολικά κρούσματα έχουν φτάσει τα 1735, καθώς καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες άλλα 62.

Από αυτά, 352 (20,3%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 617 (35,6%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Διασωληνωμένοι νοσηλεύονται 93 ασθενείς. Η διάμεση ηλικία τους είναι τα 65 έτη. Είκοσι μία (22,6%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 68,8% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαστε πανέτοιμοι να υποδεχθούμε τον ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ: «Είμαστε πανέτοιμοι να υποδεχθούμε τον ΓΓ των ΗΕ»

Βρισκόμαστε ενώπιον αυτών των εξελίξεων στο Κυπριακό μετά από δικές μας ενέργειες, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι ενόψει της επίσκεψης του ΓΓ των ΗΕ, έχει συγκαλέσει σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου.