ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στους 73 οι νεκροί - 1735 τα κρούσματα

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στους 73 οι νεκροί - 1735 τα κρούσματα

Εβδομήντα τρεις είναι οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα, όπως ανακοίνωσε την Κυριακή (5/4) το Υπουργείο Υγείας.

Παράλληλα, τα συνολικά κρούσματα έχουν φτάσει τα 1735, καθώς καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες άλλα 62.

Από αυτά, 352 (20,3%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 617 (35,6%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Διασωληνωμένοι νοσηλεύονται 93 ασθενείς. Η διάμεση ηλικία τους είναι τα 65 έτη. Είκοσι μία (22,6%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 68,8% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αποκαλυπτική η συνέντευξη Έρχιουρμαν για τους λόγους που δεν έχουν επαναρχίσει οι συνομιλίες από την τουρκική πλευρά

ΠτΔ: Αποκαλυπτική η συνέντευξη Έρχιουρμαν για τους λόγους που δεν έχουν επαναρχίσει οι συνομιλίες από την τουρκική πλευρά

Το να τίθενται όροι και προϋποθέσεις πριν την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων είναι μια τακτική που δεν βοηθά στο να υπάρχουν εξελίξεις, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE