ΔΙΕΘΝΗ

Τετραπλάσιοι οι νεκροί κάτω των 60 ετών στην Τουρκία σε σχέση με την Ευρώπη

Τετραπλάσιοι οι νεκροί κάτω των 60 ετών στην Τουρκία σε σχέση με την Ευρώπη

Τέσσερις φορές περισσότεροι σε σχέση με την Ευρώπη είναι οι θάνατοι ανθρώπων κάτω των 60 από κορωνοϊό με βάση τα στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Σε σχέση με το παγκόσμιο ποσοστό οι θάνατοι στην Τουρκία ανθρώπων κάτω των 60 είναι εννέα φορές περισσότεροι.

Όπως αναφέρουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης, η κατάσταση στην Τουρκία είναι ανησυχητική, καθώς το ποσοστό θανάτων κάτω των 60 σε ολόκληρο τον κόσμο είναι 2,3%, ενώ στην Τουρκία είναι 1 στους εννέα.

Στην Τουρκία έχουν περάσει 26 μέρες από την μέρα που παρουσιάστηκε το πρώτο κρούσμα στις 11 Μαρτίου. Όπως ανακοίνωσε χθες το βράδυ ο Υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κοτζά, ο αριθμός των νεκρών ήταν 76 και έφτασε συνολικά στους 502 ενώ τα κρούσματα έφτασαν τα 23,934. Στην εντατική βρίσκονται 1311, διασωληνωμένοι 909 ενώ 786 έχουν αποθεραπευτεί.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top