Άφωνη έμεινε γυναίκα από τη Λευκωσία - Μαζί με το γλυκό της σέρβιραν και μια…

Άφωνη έμεινε γυναίκα από τη Λευκωσία - Μαζί με το γλυκό της σέρβιραν και μια…

Πλήρωσε για να απολαύσει ένα λαχταριστό γλυκό όμως για κακή της τύχη αυτό που αντίκρισε την έκανε να αναθεωρήσει, καθώς την ώρα που ετοιμαζόταν να βάλει στο στόμα της την μπουκιά, ξεπρόβαλε πανηγυρικά μέσα από το γλύκισμα μια τρίχα από πλούσια μακριά μαλλιά.

Έκπληκτη έμεινε καταναλώτρια την ώρα που απολάμβανε το γλυκό της, από γνωστό ζαχαροπλαστείο της Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα εντοπίσαμε την καταγγελία πολίτη μέσα από την σελίδα ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ, που βρίσκεται στο Facebook.

Στις φωτογραφίες τις οποίες ανάρτησε η ίδια η παραπονούμενη  διακρίνεται καθαρά μέσα στο γλυκό το οποίο κατανάλωνε, μια τρίχα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE