Κύπρια Πεθερά: Από τραπεζικός υπάλληλος έγινε συγγραφέας και τώρα youtuber – Μάθετε ποια είναι η Έλενα Γαλαταριώτη

Κύπρια Πεθερά: Από τραπεζικός υπάλληλος έγινε συγγραφέας και τώρα youtuber – Μάθετε ποια είναι η Έλενα Γαλαταριώτη

Η «Κύπρια πεθερά» που όλοι γνωρίσαμε τις τελευταίες εβδομάδες είναι η συγγραφέας Έλενα Γαλαταριώτη με καταγωγή από την Κακοπετρία.

Μπορεί πολλοί να μην το έχουν αντιληφθεί, αλλά η «Κακιά πεθερά» είναι ένας φανταστικός χαρακτήρας, τον οποίο αποφάσισε η Έλενα Γαλαταριώτη επινόησε, έχοντας ως στόχο να κάνει τον κόσμο να γελάσει.

Η Έλενα Γαλαταριώτη είναι συγγραφέας και έχει γράψει ήδη τρία βιβλία και τώρα ετοιμάζεται να εκδώσει το τέταρτο της.

Τα τρία βιβλία που έγραψε είναι: «Τι έκανες Μενέλαε και σου ‘φυγε η Ελένη;», το «Για τα μάτια μιας γυναίκας» και το «Εσχάτη Απιστία»

Αξίζει ακόμα να σημειωθεί πως η Έλενα Γαλαταριώτη ήταν τραπεζικός υπάλληλος για 20 χρόνια και έχει σπουδάσει χρηματοοικονομικά και η κρίση του 2013 την έκανε να αλλάξει στροφές στην επαγγελματική της πορεία καθώς αποφάσισε να γίνει συγγραφέας.

Διαβάστεπ περισσότερα πατώντας στο lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE