Κύπρια Πεθερά: Από τραπεζικός υπάλληλος έγινε συγγραφέας και τώρα youtuber – Μάθετε ποια είναι η Έλενα Γαλαταριώτη

Κύπρια Πεθερά: Από τραπεζικός υπάλληλος έγινε συγγραφέας και τώρα youtuber – Μάθετε ποια είναι η Έλενα Γαλαταριώτη

Η «Κύπρια πεθερά» που όλοι γνωρίσαμε τις τελευταίες εβδομάδες είναι η συγγραφέας Έλενα Γαλαταριώτη με καταγωγή από την Κακοπετρία.

Μπορεί πολλοί να μην το έχουν αντιληφθεί, αλλά η «Κακιά πεθερά» είναι ένας φανταστικός χαρακτήρας, τον οποίο αποφάσισε η Έλενα Γαλαταριώτη επινόησε, έχοντας ως στόχο να κάνει τον κόσμο να γελάσει.

Η Έλενα Γαλαταριώτη είναι συγγραφέας και έχει γράψει ήδη τρία βιβλία και τώρα ετοιμάζεται να εκδώσει το τέταρτο της.

Τα τρία βιβλία που έγραψε είναι: «Τι έκανες Μενέλαε και σου ‘φυγε η Ελένη;», το «Για τα μάτια μιας γυναίκας» και το «Εσχάτη Απιστία»

Αξίζει ακόμα να σημειωθεί πως η Έλενα Γαλαταριώτη ήταν τραπεζικός υπάλληλος για 20 χρόνια και έχει σπουδάσει χρηματοοικονομικά και η κρίση του 2013 την έκανε να αλλάξει στροφές στην επαγγελματική της πορεία καθώς αποφάσισε να γίνει συγγραφέας.

Διαβάστεπ περισσότερα πατώντας στο lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE