Κύπρια Πεθερά: Από τραπεζικός υπάλληλος έγινε συγγραφέας και τώρα youtuber – Μάθετε ποια είναι η Έλενα Γαλαταριώτη

Κύπρια Πεθερά: Από τραπεζικός υπάλληλος έγινε συγγραφέας και τώρα youtuber – Μάθετε ποια είναι η Έλενα Γαλαταριώτη

Η «Κύπρια πεθερά» που όλοι γνωρίσαμε τις τελευταίες εβδομάδες είναι η συγγραφέας Έλενα Γαλαταριώτη με καταγωγή από την Κακοπετρία.

Μπορεί πολλοί να μην το έχουν αντιληφθεί, αλλά η «Κακιά πεθερά» είναι ένας φανταστικός χαρακτήρας, τον οποίο αποφάσισε η Έλενα Γαλαταριώτη επινόησε, έχοντας ως στόχο να κάνει τον κόσμο να γελάσει.

Η Έλενα Γαλαταριώτη είναι συγγραφέας και έχει γράψει ήδη τρία βιβλία και τώρα ετοιμάζεται να εκδώσει το τέταρτο της.

Τα τρία βιβλία που έγραψε είναι: «Τι έκανες Μενέλαε και σου ‘φυγε η Ελένη;», το «Για τα μάτια μιας γυναίκας» και το «Εσχάτη Απιστία»

Αξίζει ακόμα να σημειωθεί πως η Έλενα Γαλαταριώτη ήταν τραπεζικός υπάλληλος για 20 χρόνια και έχει σπουδάσει χρηματοοικονομικά και η κρίση του 2013 την έκανε να αλλάξει στροφές στην επαγγελματική της πορεία καθώς αποφάσισε να γίνει συγγραφέας.

Διαβάστεπ περισσότερα πατώντας στο lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: «Φρούριο» ναρκωτικών και όπλων στο Στρόβολο: Πάνω από 200 κιλά «εμπορεύματος» σε δύο αποθήκες - Δείτε φωτογραφίες

ΒΙΝΤΕΟ: «Φρούριο» ναρκωτικών και όπλων στο Στρόβολο: Πάνω από 200 κιλά «εμπορεύματος» σε δύο αποθήκες - Δείτε φωτογραφίες

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η γιγαντιαία επιχείρηση της ΥΚΑΝ, η οποία «ξεσκέπασε» έναν τεράστιο οπλισμό και ποσότητες ναρκωτικών που ζαλίζουν. Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE