ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμήμα Μετεωρολογίας: Συννεφιασµένος καιρός - Δεν αποκλείονται οι βροχές

Τμήμα Μετεωρολογίας: Συννεφιασµένος καιρός  - Δεν αποκλείονται οι βροχές

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευµα της Δευτέρας (06/04), ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και δεν αποκλείεται τοπικά να σηµειωθούν µεµονωµένες, κυρίως ελαφρές, βροχές. Η αραιή σκόνη που παρατηρείται στην ατµόσφαιρα αναµένεται να υποχωρήσει σταδιακά. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ και τοπικά µέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, στα ανατολικά παράλια και µέχρι ταραγµένη, στα υπόλοιπα παράλια.

Το βράδυ της Δευτέρας (06/04), θα παρατηρούνται αυξηµένες χαµηλές νεφώσεις, ενώ τοπικά αναµένεται να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ για να καταστούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά µεταβλητοί, ασθενείς, 2 µε 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, εκτός από τα δυτικά όπου θα παραµείνει λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθµούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 13 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη (07/04), θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις οι οποίες το µεσηµέρι και το απόγευµα ενδέχεται να δώσουν τοπικά µεµονωµένες βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί κυρίως θαλάσσιοι, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν από το µεσηµέρι και µετά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, γενικά µέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη για να καταστεί αργότερα λίγο ταραγµένη και παροδικά το απόγευµα, στα νότια, µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και γύρω στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη (08.04), διαστήµατα ηλιοφάνειας θα εναλλάσσονται µε παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, οι οποίες το µεσηµέρι και το απόγευµα αναµένονται να δώσουν τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες.

Την Πέµπτη και την Παρασκευή (09-10/04), ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται, κυρίως το µεσηµέρι και το απόγευµα, τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες.Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή πτώση µέχρι την Πέµπτη και µη αξιόλογη µεταβολή την Παρασκευή, για να κυµανθεί λίγο πιο κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top