ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΘΗΡΑΣ: Καλεί τους κυνηγούς να υπακούσουν στα διατάγματα

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΘΗΡΑΣ: Καλεί τους κυνηγούς να υπακούσουν στα διατάγματα

Συστάσεις για υπακοή στα διατάγματα και για συνεργασία με στόχο την πρόληψη και πάταξη της λαθροθηρίας εξέδωσε η Υπηρεσία Θήρας και Πανίδας, η οποία λέει ότι λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη της, τις ανησυχίες μερίδας κυνηγών σχετικά με την απαγόρευση εκπαίδευσης των κυνηγετικών σκύλων σε βιότοπους.

Παράλληλα λέει ότι στην προσπάθεια ελέγχου της εξάπλωσης του ιού όλοι έχουν ρόλο να επιτελέσουν περιορίζοντας τις μετακινήσεις τους και μένοντας σπίτι.
 
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, με βάση τα σχετικά διατάγματα που έχουν εκδοθεί για περιορισμό της εξάπλωση του ιού, πέραν της απαγόρευσης εκπαίδευσης των κυνηγετικών σκύλων σε βιότοπους, απαγορεύονται και άλλες δραστηριότητες που μπορεί να γίνουν ατομικά στο ύπαιθρο, όπως για παράδειγμα, το ψάρεμα με καλάμι, η πεζοπορία, η ποδηλασία, το μάζεμα κάπαρης.
 
Όσο πιο γρήγορα ξεπεραστεί η παρούσα κατάσταση τόσο πιο γρήγορα, θα επιτραπεί και πάλι η εκπαίδευση των κυνηγετικών σκύλων στους βιοτόπους ενώ θα ξεκαθαρίσει και το τοπίο όσον αφορά την προσεχή κυνηγετική περίοδο, για την οποία αυτή τη στιγμή κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το πως θα διαμορφωθεί, καταλήγει.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Ως «μια νέα αντανάκλαση μιας τυραννικής ελληνοκυπριακής νοοτροπίας» και «προειδοποιητικό σημάδι για όλους όσοι πιστεύουν στη δημοκρατία και την ισότητα», αποτελούν οι πιέσεις που ασκήθηκαν στον Αφζάλ Καν, τον Βρετανό Βουλευτή, μετά την παράνομη επίσκεψή του στην «τδβκ» κατόπιν πρόσκλησής του, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE