Ο Σωστός Τρόπος για να Βάλεις και να Βγάλεις μια Μάσκα

Ο Σωστός Τρόπος για να Βάλεις και να Βγάλεις μια Μάσκα

DATA[

1. Πλύνετε τα χέρια σας με σαπούνι και νερό, ή χρησιμοποιήστε ακλοολούχο απολυμαντικό χεριών, προτού καν αγγίξετε την μάσκα. Η εξωτερική πλευρά της μάσκας είναι εκείνη που έχει χρωματισμό, συνήθως απαλό πράσινο ή γαλάζιο.
2. Η πάνω πλευρά της μάσκας έχει μια «μπανέλα» που λυγίζει. Είναι η «ράχη» που τοποθετείται στην μύτη σας.
3. Περάστε τα δάχτυλά σας από τα κορδόνια της μάσκας και περάστε τα πίσω από τα αυτιά σας.
4. Τραβήξτε τις πλευρές της μάσκας, ώστε να καλύψει το κάτω μέρος του σαγονιού σας και τη μύτη σας.
5. Πιέστε την επάνω πλευρά της μάσκας ώστε να την προσαρμόσετε ακριβώς στο σχήμα της μύτης σας. Αποφεύγουμε να ακουμπάμε τη μάσκα όσο την φοράμε.
6. Αφαιρούμε την μάσκα κρατώντας την μόνο από τα κορδόνια. Την πετάμε στα σκουπίδια.

Πηγή: Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) – Greek National Public Health Organization

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σήμερα η συνάντηση της Ολγκίν με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη - Επίσκεψη με Έρχιουρμαν στη ΔΕΑ την Πέμπτη

Σήμερα η συνάντηση της Ολγκίν με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη - Επίσκεψη με Έρχιουρμαν στη ΔΕΑ την Πέμπτη

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, συναντάται σήμερα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η κα. Ολγκίν, που έφθασε στο νησί την Πέμπτη το βράδυ, συνεχίζει τις επαφές της στο πλαίσιο των προσπαθειών για επανεκκίνηση των συνομιλιών στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE