Η Κύπρος βγαίνει στις αγορές με διπλή έκδοση 7ετους και 30ετους ομολόγου

Η Κύπρος βγαίνει στις αγορές με διπλή έκδοση 7ετους και 30ετους ομολόγου

Η Κυπριακή Δημοκρατία ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να βγει στις αγορές με την έκδοση ενός 7ετούς και ενός 30ετούς ομολόγου, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τα ρευστά της διαθέσιμα εν μέσω της κρίσης που προκαλεί η πανδημία του κορωνοϊού.

Σε ανακοίνωσή του στις αγορές, αναφέρεται ότι η Κυπριακή Δημοκρατία έχει αναθέσει στις τράπεζες Barclays, J.P. Morgan, Morgan Stanley και Société Générale να αναλάβουν ως επικεφαλής σύμβουλοι για διπλή έκδοση ομολόγων.

"Η έκδοση αποτελείται από ένα ομόλογο παγίου εισοδήματος σε ευρώ λήξης Απριλίου 2027 και ένα ομόλογο παγίου εισοδήματος σε ευρώ λήξης Απριλίου 2050, αναφέρεται" αναφέρεται.

Σημειώνεται τέλος ότι η έκδοση «θα πραγματοποιηθεί στο κοντινό μέλλον» αναλόγως των συνθηκών που επικρατούν στις αγορές.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.