Η Κύπρος βγαίνει στις αγορές με διπλή έκδοση 7ετους και 30ετους ομολόγου

Η Κύπρος βγαίνει στις αγορές με διπλή έκδοση 7ετους και 30ετους ομολόγου

Η Κυπριακή Δημοκρατία ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να βγει στις αγορές με την έκδοση ενός 7ετούς και ενός 30ετούς ομολόγου, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τα ρευστά της διαθέσιμα εν μέσω της κρίσης που προκαλεί η πανδημία του κορωνοϊού.

Σε ανακοίνωσή του στις αγορές, αναφέρεται ότι η Κυπριακή Δημοκρατία έχει αναθέσει στις τράπεζες Barclays, J.P. Morgan, Morgan Stanley και Société Générale να αναλάβουν ως επικεφαλής σύμβουλοι για διπλή έκδοση ομολόγων.

"Η έκδοση αποτελείται από ένα ομόλογο παγίου εισοδήματος σε ευρώ λήξης Απριλίου 2027 και ένα ομόλογο παγίου εισοδήματος σε ευρώ λήξης Απριλίου 2050, αναφέρεται" αναφέρεται.

Σημειώνεται τέλος ότι η έκδοση «θα πραγματοποιηθεί στο κοντινό μέλλον» αναλόγως των συνθηκών που επικρατούν στις αγορές.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Νεπάλ και Κίνα προειδοποίησαν την Πέμπτη για νέο κίνδυνο πλημμυρών στα Ιμαλάια, καθώς δύο λίμνες που σχηματίστηκαν εκατέρωθεν των συνόρων τους απειλούν να υπερχειλίσουν, ενώ συνεχίζονται οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης μετά τις καταστροφικές πλημμύρες της Τετάρτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE