ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Το… ΕΡΙΞΑΝ στις κεφαλιές ο πατέρας που ήταν επιθετικός και ο γιος ο γκολκίπερ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Το… ΕΡΙΞΑΝ στις κεφαλιές ο πατέρας που ήταν επιθετικός και ο γιος ο γκολκίπερ (ΒΙΝΤΕΟ)

Τηρεί τα μέτρα και η οικογένεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Κώστα Κωνσταντίνου, γνωστός ως «Κώτσιος».

Είναι ο επιθετικός που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Απόλλωνα, ενώ ακολούθως αγωνίστηκε σε Άρη, Δόξα, καθώς και ομάδες μικροτέρων κατηγοριών.

Γιος του είναι ο Κύπριος τερματοφύλακας, Στυλιανός Κωνσταντίνου.  Ο 21χρονος (26-11-1999) πορτιέρο είναι και αυτός… κλεισμένος στο σπίτι και μαζί με τον πατέρα του όπως θα δείτε και στο βίντεο που εξασφαλίσαμε περνούν την ώρα τους με ασκήσεις με μπάλα.

Στο βίντεο που σας παρουσιάζουμε οι δυο τους κάνουν αρκετές κεφαλιές χωρίς να πέφτει η μπάλα στο έδαφος.

Δείτε το βίντεο:

 

The post ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Το… ΕΡΙΞΑΝ στις κεφαλιές ο πατέρας που ήταν επιθετικός και ο γιος ο γκολκίπερ (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων στην Αθήνα, έστειλε μήνυμα ενότητας, ιστορικής μνήμης και συνέχισης του αγώνα για απελευθέρωση και επανένωση της Κύπρου.