ΔΙΕΘΝΗ

Βρετανία-Κορωνοϊός: Στην εντατική ο Μπόρις Τζόνσον

Βρετανία-Κορωνοϊός: Στην εντατική ο Μπόρις Τζόνσον

Στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείο St Thomas' στο Γουέστμινστερ έχει μεταφερθεί ο Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον, που νοσηλεύεται από το βράδυ της Κυριακής λόγω επίμονων συμπτωμάτων του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με την Ντάουνινγκ Στριτ, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε κατά τη διάρκεια του απογεύματος, με αποτέλεσμα οι θεράποντες γιατροί να πάρουν την απόφαση περίπου στις 7 το βράδυ τοπική για μεταφορά του στην εντατική.

Πιστεύεται ότι η απόφαση λήφθηκε ώστε να υπάρχει η δυνατότητα μηχανικής υποστήριξης της αναπνοής του πρωθυπουργού εφόσον χρειαστεί.

Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, όπως τις μετέδωσε το Sky News, ο κ. Τζόνσον έχει τις αισθήσεις του και δεν έχει χρειαστεί άμεσα τη βοήθεια αναπνευστήρα.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Τζόνσον έχει ζητήσει από τον Υπουργό Εξωτερικών Ντόμινικ Ράαμπ, ως τον πρώτο τη τάξει υπουργό, να τον αντικαταστήσει όπου είναι αναγκαίο.

Αναφέρεται επίσης ότι ο πρωθυπουργός λαμβάνει εξαίρετη περίθαλψη και ευχαριστεί όλο το προσωπικό του NHS για τη σκληρή δουλειά και αφοσίωσή τους.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top