Και όμως: Κάνουν προπόνηση με γάντια και social distancing (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Και όμως: Κάνουν προπόνηση με γάντια και social distancing (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η Βόλφσμπουργκ επέστρεψε στις προπονήσεις… για να μείνει, εφαρμόζοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας εν μέσω κορονοϊού.

Η επάνοδος και των 18 συλλόγων της Bundesliga είναι γεγονός, με την Βόλφσμπουργκ να έχει γίνει η πρώτη που επιστρέφει στο προπονητικό κέντρο πριν από περίπου μία εβδομάδα.

Οι Λύκοι έχουν εγκλιματιστεί στις νέες συνθήκες εκγύμνασης εν μέσω του Covid-19, στο πλαίσιο των οποίων οι παίκτες προπονούνται με ειδικά προστατευτικά γάντια και στις ασκήσεις τηρείται κατά γράμμα ο… νόμος του social distancing, τουλάχιστον στον βαθμό του εφικτού, με αποστάσεις άνω των δύο μέτρων ανά ποδοσφαιριστή.

gazzetta.gr

The post Και όμως: Κάνουν προπόνηση με γάντια και social distancing (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Η Κύπρος αποχαιρετά τον Γιώργο Βασιλείου – Το τελευταίο αντίο στον «άνθρωπο της αλλαγής»

LIVE: Η Κύπρος αποχαιρετά τον Γιώργο Βασιλείου – Το τελευταίο αντίο στον «άνθρωπο της αλλαγής»

Η Κύπρος αποχαιρετά σήμερα έναν πολιτικό που σφράγισε με την παρουσία του τη σύγχρονη ιστορία του τόπου. Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Γιώργος Βασιλείου, οδηγείται στην τελευταία του κατοικία, με την Πολιτεία και τον λαό να αποτίουν φόρο τιμής στον άνθρωπο των μεταρρυθμίσεων και του εκσυγχρονισμού. Το ThemaOnline καταγράφει λεπτό προς λεπτό την τελετή, τις αφίξεις των επισήμων και το κλίμα από τον χώρο της κηδείας.

BEST OF TOTHEMAONLINE