ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κορωνοϊός – La Liga: «Ναι» των παικτών για αγώνες κάθε 72 ώρες

Κορωνοϊός – La Liga: «Ναι» των παικτών για αγώνες κάθε 72 ώρες

Η Ένωση Ισπανών Ποδοσφαιριστών (AFE) συμφώνησε με την ομοσπονδία για αγώνες κάθε 72 ώρες, ώστε να μπορέσει να ολοκληρωθεί η La Liga, κορονοϊού επιτρέποντος.

Στόχος όλων των μεγάλων ποδοσφαιρικών ομοσπονδιών είναι να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα τους, ώστε η οικονομική απώλεια εξαιτίας της κρίσης του κορονοϊού να είναι όσο το δυνατόν μικρότερη.

Ο πρόεδρος της Λίγκας, Χαβιέρ Τέμπας, υποστήριξε ότι οι επιθυμητές ημερομηνίες επανέναρξης είναι η 29η Μαΐου ή η 6 Ιουνίου, με την ομοσπονδία (RFEF) να φτάνει σε συμφωνία με την Ένωση Ισπανών Ποδοσφαιριστών (AFE) για το πώς θα διεξάγονται τα ματς.

Οι παίκτες, λοιπόν, οι οποίοι εκπροσωπούνται από τον άλλοτε επιθετικό του Άρη, Νταβίδ Αγάνθο, συμφώνησαν να γίνονται αγώνες κάθε τρεις ημέρες, ήτοι 72 ώρες (ποτέ λιγότερες μεταξύ των αγώνων μιας ομάδας) και πως σε αυτά τα παιχνίδια θα υπάρχουν τέσσερις διακοπές (δύο ανά ημίχρονο) προκειμένου οι παίκτες να πίνουν νερό.

Η ομοσπονδία συμφώνησε πως θα φροντίσει ώστε οι αγώνες να μην διεξάγονται κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες, σε ό, τι έχει να κάνει με την ζέστη, η οποία στην Ισπανία είναι έντονη το καλοκαίρι, όπως άλλωστε και στην Ελλάδα.

gazzetta.gr

The post Κορωνοϊός – La Liga: «Ναι» των παικτών για αγώνες κάθε 72 ώρες appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top