EUROGROUP: Διακόπηκε χωρίς να υπάρξει συμφωνία η συνεδρία μετά από 16 ώρες

EUROGROUP: Διακόπηκε χωρίς να υπάρξει συμφωνία η συνεδρία μετά από 16 ώρες

Τη διακοπή της συνεδρίασης του Eurogroup μετά από 16 ώρες συζητήσεων και την επανάληψη της τηλεδιάσκεψης αύριο Πέμπτη, ανακοίνωσε από τη Λισαβόνα ο Πρόεδρος Μάριο Σεντένο.

Συγκεκριμένα ο Μάριο Σεντένο δήλωσε: "μετά από 16 ώρες συζητήσεων φτάσαμε κοντά σε μια συμφωνία, αλλά δεν είμαστε ακόμα εκεί". Ανακοίνωσε δε ότι "αναβάλλω τη συνεδρίαση του Eurogroup και  θα συνεχίσουμε αύριο Πέμπτη".

"Ο  στόχος μου παραμένει: ένα ισχυρό δίχτυ προστασίας από τις συνέπειες της πανδημίας του COVID19 (για εργαζόμενους, επιχειρήσεις και χώρες) και παραμένουμε δεσμευμένοι σε ένα σημαντικού μεγέθους σχέδιο ανάκαμψης".

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE