ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΕΠΙΣΗΜΟ: «Ψαλίδι» αλλά όχι… κοφτερό σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ!

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΕΠΙΣΗΜΟ: «Ψαλίδι» αλλά όχι… κοφτερό σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ!

Σε συμφωνία με τη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης για «ψαλίδι» στις αποδοχές της σεζόν 2019/20 ήρθαν οι αθλητές, προπονητές και υπάλληλοι του ποδοσφαιρικού και μπασκετικού τμήματος!

Οικονομικά μέτρα εφάρμοσε και η Ρεάλ Μαδρίτης, εξαιτίας της μεγάλης απώλειας εσόδων από την έξαρση της πανδημίας του κορωνοϊού!

Η «βασίλισσα» ανακοίνωσε πως οι αθλητές, προπονητές και υπάλληλοι τόσο του ποδοσφαιρικού, όσο και του μπασκετικού τμήματος, συμφώνησαν με τη διοίκηση για περικοπές στις αποδοχές τους για τη φετινή σεζόν.

Σύμφωνα με την ενημέρωση των Μαδριλένων η μείωση θα είναι ύψους 10% ή 20% και θα καθοριστεί ανάλογα με τη συνέχιση ή όχι των διοργανώσεων που συμμετέχουν.

Πηγή: sport-fm.gr

The post ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΕΠΙΣΗΜΟ: «Ψαλίδι» αλλά όχι… κοφτερό σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Τα επόμενα βήματα για την προώθηση του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ Great Sea Interconnector (GSI) αποφασίστηκαν στη συνάντηση του Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Γιώργου Παπαναστασίου με τον Έλληνα Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρο Παπασταύρου, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Παπαναστασίου, σημειώνοντας παράλληλα ότι συμφωνήθηκε το συντομότερο να διευθετηθεί συνάντηση μεταξύ των δύο ρυθμιστών και του φορέα υλοποίησης ενώ την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη για το θέμα με την συμμετοχή του Επιτρόπου Ενέργειας της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE