ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 2 συλλήψεις για διάρρηξη κατοικίας πριν από 4 μήνες - Τους ‘έκαψε’ μαρτυρία

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 2 συλλήψεις για διάρρηξη κατοικίας πριν από 4 μήνες - Τους ‘έκαψε’ μαρτυρία

Σε δύο συλλήψεις, ενός 54χρονου και ενός 46χρονου προχώρησε χθες Τετάρτη (08/04) το απόγευμα η Αστυνομία, μετά από μαρτυρία που προέκυψε εναντίον τους για υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, κακόβουλης ζημιάς και κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων στην Λευκωσία, που διαπράχθηκε στις 22/12/19.

Συγκεκριμένα, κατά την πιο πάνω ημερομηνία, οι δύο δράστες φέρονται να διέρρηξαν κατοικία στη Λευκωσία και να έκλεψαν διάφορες ηλεκτρικές συσκευές και άλλα αντικείμενα.

Οι δύο συλληφθέντες τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE