ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 2 συλλήψεις για διάρρηξη κατοικίας πριν από 4 μήνες - Τους ‘έκαψε’ μαρτυρία

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 2 συλλήψεις για διάρρηξη κατοικίας πριν από 4 μήνες - Τους ‘έκαψε’ μαρτυρία

Σε δύο συλλήψεις, ενός 54χρονου και ενός 46χρονου προχώρησε χθες Τετάρτη (08/04) το απόγευμα η Αστυνομία, μετά από μαρτυρία που προέκυψε εναντίον τους για υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, κακόβουλης ζημιάς και κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων στην Λευκωσία, που διαπράχθηκε στις 22/12/19.

Συγκεκριμένα, κατά την πιο πάνω ημερομηνία, οι δύο δράστες φέρονται να διέρρηξαν κατοικία στη Λευκωσία και να έκλεψαν διάφορες ηλεκτρικές συσκευές και άλλα αντικείμενα.

Οι δύο συλληφθέντες τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Έκθεση Καλών Υπηρεσιών προτρέπει τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων να αξιοποιήσουν «το παρόν παράθυρο ευκαιρίας για πρόοδο», το οποίο, όπως αναφέρει, «δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο», ενώ καταγράφει ως θετικό την εντατικοποίηση του διαλογου.

BEST OF TOTHEMAONLINE