ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 2 συλλήψεις για διάρρηξη κατοικίας πριν από 4 μήνες - Τους ‘έκαψε’ μαρτυρία

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 2 συλλήψεις για διάρρηξη κατοικίας πριν από 4 μήνες - Τους ‘έκαψε’ μαρτυρία

Σε δύο συλλήψεις, ενός 54χρονου και ενός 46χρονου προχώρησε χθες Τετάρτη (08/04) το απόγευμα η Αστυνομία, μετά από μαρτυρία που προέκυψε εναντίον τους για υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, κακόβουλης ζημιάς και κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων στην Λευκωσία, που διαπράχθηκε στις 22/12/19.

Συγκεκριμένα, κατά την πιο πάνω ημερομηνία, οι δύο δράστες φέρονται να διέρρηξαν κατοικία στη Λευκωσία και να έκλεψαν διάφορες ηλεκτρικές συσκευές και άλλα αντικείμενα.

Οι δύο συλληφθέντες τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν επιτρέπονται πειραματισμοί και μοιραία λάθη» - Βολές Αννίτας κατά Οδυσσέα και Δρουσιώτη

«Δεν επιτρέπονται πειραματισμοί και μοιραία λάθη» - Βολές Αννίτας κατά Οδυσσέα και Δρουσιώτη

Την ανάγκη διασφάλισης της πολιτικής και οικονομικής σταθερότητας ως βασικής προϋπόθεσης για την πρόοδο της χώρας ανέδειξε η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, κατά την παρουσίαση, τη Δευτέρα, των κατευθύνσεων, προτεραιοτήτων και στόχων του κόμματος για τα επόμενα χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE