LIKE ONLINE

ΚΥΠΡΟΣ: Έβαλε τα κλάματα στον αέρα για άδικο πρόστιμο 300 ευρώ στον άντρα της- «Έχω 3 παιδιά νοσηλευτές στην πρώτη γραμμή- Τρέμω…» VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ: Έβαλε τα κλάματα στον αέρα για άδικο πρόστιμο 300 ευρώ στον άντρα της- «Έχω 3 παιδιά νοσηλευτές στην πρώτη γραμμή- Τρέμω…» VIDEO

Δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα της και ξέσπασε σε κλάματα τηλεθεάτρια απευθυνόμενη στο Αρχηγό Αστυνομίας, Κύπρο Μιχαηλίδη.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Ο λόγος για την κυρία Αντρούλλα, η οποία βγήκε στον τηλεοπτικό «αέρα» της εκπομπής «Αιχμές» στο Omega με καλεσμένο τον Αρχηγό Αστυνομίας.

Σύμφωνα με την τηλεθεάτρια που διαμένει σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού, ξέμειναν από πετρέλαιο και ζωοτροφές με αποτέλεσμα ο σύζυγός της (συνταξιούχος) σε ιδιόχειρο σημείωμα να γράψει για την κατ’ εξαίρεση μετακίνησή (με όλα τα στοιχεία του) του ώστε να ανεφοδιαστεί με τα πιο πάνω.

Λίγο έξω από τη Λεμεσό, αστυνομικός τον σταμάτησε για έλεγχο και διαπίστωσε ότι το χαρτί του πολίτη ήταν «ελλιπές» καθώς είχε ξεχάσει να γράψει την ημερομηνία. Αποτέλεσμα αυτόυ να του εκδώσει εξώδικό πρόστιμο ύψους 300 ευρώ, ανέφερε η κ. Αντρούλλα που λίγο αργότερα ξέσπασε σε κλάματα.

«Του ζήτησε 1000 φορές συγνώμη, του είπε ότι ‘δεν το πρόσεξα καν’ και η απάντηση που πήρε είναι ότι ‘εμένα δεν με ενδιαφέρει, εγώ θα σε γράψω’»

«Συγνώμη κύριε Αρχηγέ της Αστυνομίας, έχω τρία παιδιά νοσηλευτές-ήρωες όπως τους αποκαλούν τώρα, στην πρώτη γραμμή του Νοσοκομείου Λεμεσού, στον 5ο όροφο και αλλού. Τρέμω κάθε μέρα στην ιδέα, μήπως και οι επόμενοι νοσηλευτές που νοσήσουν θα είναι τα παιδιά μου. Αυτός ο άνθρωπος ήταν ανεύθυνος να πάει να γυρίζει χωρίς ημερομηνία πάνω σ’ ένα χαρτί να του κόψουμε την κεφαλή του καλέ;»

Ο κύριος Μιχαηλίδης ακούγοντας με προσοχή της τηλεθεάτρια που πραγματικά συγκίνησε, δεσμεύτηκε να διερευνήσει το παράπονο και αν και εφόσον του έδωσαν εξώδικο μόνο επειδή έλειπε η ημερομηνία θα προβεί στις ανάλογες ενέργειες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top